Verkkokauppojen kehittäjiä

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
26.6.2018

Onko sinusta hyvä verkkokauppa muutakin kuin moitteetonta tekniikkaa? Haluatko olla mukana nostamassa digiajan kauppaa kokonaan uudelle tasolle ja päästä samalla kehittämään osaamistasi yhdessä intohimoisen asiantuntijatiimin kanssa? Etsimme nyt kokeneita ohjelmistokehittäjiä rakentamaan asiakkaille monikerroksisia verkkokaupparatkaisuja. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Tampereen tai Turun toimipisteeltämme käsin.

Verkkokauppatiimimme kehittää ketterästi ja pyrimme aina parantamaan toimintaamme. Tapaamme porukalla viikoittain ja suuntaamme yhteisen maalin aina seuraavaan kehityskohteeseen. Tällä hetkellä kuumat sanat ovat mikropalvelut ja API first. Hymyn devaajan naamalle tuo koodikatselmoidun ja hyväksytyn pull requestin automaattinen deployment laadunvarmistusympäristöön sekä testipatterin käynnistyminen samalla napin painalluksella.

Normaali työpäivä alkaa kahvikupposella ja tiimin dailyllä, eli tapaamisella jossa suunnitellaan päivän tekeminen vastaamalla kahteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä teit eilen ja mitä teet tänään. Tehtävien hallinta ja seuranta tapahtuvat Jirassa, jonka avulla päivä suunnitellaan. Tavoitteenamme on luoda kestävä kumppanuus jokaisen asiakkaamme kanssa, minkä seurauksena projektit ovat pitkäkestoisia ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pääset osaksi mutkatonta, joustavaa ja huumorintajuista työyhteisöä. Kattavat työsuhde-edut ja yhdessä tekeminen myös vapaa-ajalla tukevat työssä jaksamista. Meillä etätyö on aidosti arkipäivää ja ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ. Joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Saat ammattitaitoisen ja kehittymishaluisen tiimin tuen työllesi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Ambientian toimintoja eteenpäin. Ambientian verkkokauppayhteisö toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Vaikka pääsääntöisesti toimitkin oman lähitiimisi kanssa, on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen meille tärkeää! Keskustelemme, niin työstä kuin muustakin, päivittäin, ja tapaamme toisiamme useasti vuodessa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aikaansaava ote ja otat vastuun tekemisistäsi, oli kyseessä sitten vaikkapa asioiden määrittely, testaus tai integraatiot. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja useiden vuosien projektikokemusta PHP-ohjelmoinnista ja frameworkeistä (esim. Zend, Symfony, Laravel). Yleisen backend-kehittämisen lisäksi arvostamme fronttikoodausosaamista – niinpä kannattaa mainita hakemuksessa mikäli HTML5, CSS3 ja JavaScript taipuvat sinulta myös! Seuraat alan kehitystä ja olet innostunut oppimaan lisää. Useassa projektissa on devaajia sekä Suomesta että Virosta ja dokumentaatio toteutetaan englannin kielellä. Niinpä kommunikaatiotaitojen tärkeys korostuu ja sujuva englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi – toki rallienglannilla pärjää myös!

Avainsanoja: verkkokauppa, ohjelmistokehitys, asiakaslähtöisyys, Scrum, PHP, Node.js, TDD

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Lue lisää osoitteessa www.ambientia.fi

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään CTO Matti Teräslahti 8.6. klo 9-11 ja 14.6. klo 9-11 numerosta 050 586 8787.

Muina aikoina voit soittaa HR Specialist Minnalle numeroon 040 843 6245.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lue lisää ja hae tehtävään viimeistään 26.6. osoitteessa www.ambientia.fi/ura. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!

Lisätietoa

Jätä kommentti