Verkkokauppapäällikkö

Yritys
VR
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
30.9.2018

Oletko nälkäinen ja analyyttinen kaupantekijä? Kiinnostaako kasvuhakkerointi ja päivittäisen digiliiketoiminnan kehittäminen ja optimointi yhdessä Suomen suurimmassa verkkokaupassa?

Haemme nyt matkaamme kasvuhakkeroinnin suunnannäyttäjää vastaamaan digitaalisten palveluidemme tehokkuudesta ja päivittäisestä myynnistä.

Tule mukaan rakentamaan uutta kunnianhimoista toimintamallia osastolla, jonka vastuulla on digitaalisten palveluiden kehitys, verkkokauppatoiminnot, markkinointi ja asiakasviestintä. Meidän yhteinen tehtävämme on edistää asiakkaan mutkatonta matkakokemusta ja sitä kautta kasvattaa jo nyt ennätyslukemiin nostettua brändiarvoa ja liiketoimintaa. Ajankohta on kaikin puolin mielenkiintoinen, sillä raideliikenteen kilpailun avautuminen on juuri nyt käsillä!

Tehtäväsi on kehittää digitaalista liiketoimintaamme ja vastaat päivittäisen kaupanteon tehostamisesta. Vastaat vr.fi:n ja mobiiliapplikaation analytiikasta, jatkuvasta konversio-optimoinnista, löydettävyyden kehittämisestä, mutta myös jatkuvan taktisen toiminnan edistämisestä. Olet mukana kehittämässä kykyämme personoida ja kohdentaa viestiä niin omissa kuin ostetuissa kanavissakin.

Odotamme, että olet analyyttinen, ymmärrät tilastoja ja syy-seuraussuhteita. Haet tulosten perusteella jatkuvasti uusia kasvun mahdollisuuksia. Olet tärkeässä roolissa opettamassa organisaatiota tavoitehakuisemmaksi ja datalähtöisemmäksi. Toimit tukena ja ohjeistajana niin sisällöntuottajille kuin kehittäjille. Tuotat tarvittavia dashboardeja, analyyseja ja raportteja, mutta ennen kaikkea dataan pohjautuvia insighteja, joihin tekijät voi tarttua. Pidät jatkuvasti antennit auki siihen mitä kaikkea alalla tapahtuu.

Panostamme kaikin osin erittäin paljon datan ja analytiikan kehittämiseen ja siihen on hyvät työvälineet. Sinulle tärkein on varmasti GA 360.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos sinulla on vahva tausta webbianalytiikasta, huippuun viritetty osaaminen hakukoneoptimoinnista ja vankka osaaminen mediaostamisesta. Olisi hienoa, jos sinulla olisi jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Personointityökalujen hallitseminen katsotaan eduksi.

Jos lisäksi määritteet tarkka ja tavoitehakuinen mieli, halu oppia uutta ja muutos- ja kokeilunhaluinen sopivat sinuun, olet etsimämme työkaveri.

Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

Mikäli innostuit ja tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Ota rohkeasti yhteyttä Vanessa Lehtiseen vanessa.lehtinen@vr.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti