Verkkokauppakehittäjiä

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
31.1.2018

Onko sinusta hyvä verkkokauppa muutakin kuin moitteetonta tekniikkaa? Onko sinulla kokemusta verkkokauppaohjelmoinnista ja halua olla mukana nostamassa digiajan kauppaa kokonaan uudelle tasolle? Oletko kiinnostunut kehittymään ja kehittämään yhdessä intohimoisen asiantuntijatiimin kanssa?

Etsimme nyt verkkokauppakehittäjiä rakentamaan asiakkaille monikerroksisia verkkokaupparatkaisuja. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Tampereen tai Turun toimipisteeltämme käsin.

Verkkokauppatiimimme kehittää ketterästi ja pyrimme aina parantamaan toimintaamme. Tapaamme porukalla viikoittain ja suuntaamme yhteisen maalin aina seuraavaan kehityskohteeseen. Tällä hetkellä kuumat sanat ovat Test Driven Development (TDD) ja automaatiotestaus. Hymyn devaajan naamalle tuo koodikatselmoidun ja hyväksytyn pull requestin automaattinen deployment laadunvarmistusympäristöön sekä testipatterin käynnistyminen samalla napin painalluksella.

Normaali työpäivä alkaa kahvikupposella ja tiimin dailyllä, eli tapaamisella jossa suunnitellaan päivän tekeminen vastaamalla kahteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mitä teit eilen ja mitä teet tänään. Tehtävien hallinta ja seuranta tapahtuvat Jirassa, jonka avulla päivä suunnitellaan. Tavoitteenamme on luoda kestävä kumppanuus jokaisen asiakkaamme kanssa, minkä seurauksena projektit ovat pitkäkestoisia ja ne toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Ambientian verkkokauppayhteisö toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Vaikka pääsääntöisesti toimitkin oman lähitiimisi kanssa, on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen meille tärkeää! Keskustelemme, niin työstä kuin muustakin, päivittäin, ja tapaamme toisiamme useasti vuodessa.

Ambientialla toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota: tarjoamme sinulle osaavan tiimin vankan tuen ja työyhteisön, josta ei huumoria puutu! Pääset kattavien työsuhde-etujen ja monenlaisen yhteisen tekemisen piiriin. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit, ja suhtaudumme myönteisesti etätyöhön. Perehdytämme hyvin tehtävään ja Ambientiaan, tarjoamme toimivat työvälineet ja tuemme sinua oman osaamisesi kehittämisessä.

Toivomme sinulta:

Olet asioita aikaansaava ja otat vastuun tekemisistäsi, oli kyseessä sitten vaikkapa asioiden määrittely, testaus tai integraatiot. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, mutta erityisesti arvostamme intohimoa ja harrastuneisuutta verkkokauppojen tekemiseen! Seuraat alan kehitystä ja olet innostunut oppimaan lisää. Työssämme käytämme tällä hetkellä pääasiallisesti PHP-pohjaisen Magenton versioita 1 ja 2, mutta opastamme toki teknologian saloihin mikäli ne eivät ole sinulle tuttuja. Myös MySQL sekä HTML5/CSS3/JS kuuluvat toivottuun osaamiseen.

Useassa projektissa on devaajia sekä Suomesta että Virosta ja dokumentaatio toteutetaan englannin kielellä. Niinpä kommunikaatiotaitojen tärkeys korostuu ja sujuva englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi – toki rallienglannilla pärjää myös!

Ambientia on 21-vuotias kasvuyritys, jossa on kiva tehdä töitä. Tiesitkö, että asiakkainamme ovat maamme johtavat eri alojen yritykset ja rakensimme muun muassa Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan? Tervetuloa mukaan!

Hae tehtävään viimeistään 31.1. osoitteessa www.ambientia.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään CTO, E-commerce Matti 16.1., 17.1. ja 23.1. klo 13–15 numerosta 050 5868 787.

Lisätietoa

Jätä kommentti