Verkkokaupan myymäläpäällikkö

Yritys
Puuilo
Paikkakunta
Vantaa
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
17.6.2018

Puuilo jatkaa vahvaa kasvuaan ja avaa vuosittain uusia myymälöitä eri puolille Suomea hyville kauppapaikoille. Myös verkkokauppa on osa Puuilon liiketoimintaa ja nyt tarvitsemme ammattitaitoista ja kehityshakuista VERKKOKAUPAN MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle!

Vastuullasi on Puuilon verkkokaupan kehittäminen, ylläpitäminen ja sen myynnin johtaminen. Kehität jatkuvasti verkkokaupan toimintaa ja varmistat asiakkaille helpon ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Vastaat käytännön päivittäistoiminnan lisäksi verkkokauppasivuston sisällöntuotannosta, ylläpidosta ja päivityksistä sekä verkkokaupan markkinoinnista yhdessä markkinointiosaston kanssa. Toimit verkkokaupan esimiehenä ja vastaat henkilökunnan rekrytoinnista, kehittämisestä ja kouluttamisesta.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta verkkokaupasta. Arvostamme käytännönläheistä ja työhön tarttuvaa otetta enemmän kuin teknistä osaamista. Toimit kaikissa valinnoissasi kaupallisesti, tuloshakuisesti ja suhtaudut intohimoisesti verkkokaupan menestymiseen. Vedät tehokkaasti projekteja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky motivoida ja toimia esimerkkinä henkilöstölle. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, olet suunnitelmallinen, tarkka ja huolellinen tehtävissäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen näköalapaikalla, kasvavassa yrityksessä. Pääset vetämään ja kehittämään merkittävän kokoista liiketoimintaa ja henkilökuntaa sekä saat toiminnallesi organisaation tuen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja rakentaa entistä toimivampaa ja tuloksellisempaa verkkokauppaa.

Hae tehtävää pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Ikonen puh 050 3112330 suvi.ikonen@barona.fi sekä Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela puh. 050 4097641 juha.saarela@puuilo.fi

Jätä kommentti