Verkkokaupan kehittäjä

Yritys
Oscar Software Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
31.12.2018

Haluatko olla luomassa uusia verkkoliiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden malleja ja tuotteita? Oletko kiinnostunut asiakaslähtöisestä kehittämisestä, joka tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuottavuutta? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden it-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitystiimiimme kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Haemme Tampereen tuotekehitysyksikköömme sinua

VERKKOKAUPAN KEHITTÄJÄ

Olet prosessiorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä tai sellaiseksi tähtäävä ja haluat toteuttaa tehokkaita ja toimivia verkkokauppaohjelmistoja, joilla on erinomainen käytettävyys, visuaalisuutta unohtamatta.

Emme niinkään painota valinnassamme pitkää kokemusta vaan innokkuutta, halua kehittyä ja oppia uutta. Odotamme sinulta kuitenkin alan soveltuvaa koulutusta ja mielellään kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa PHP + tietokantapohjaisia ratkaisuja, joilla on käytettävyydeltään korkealaatuinen web-käyttöliittymä, toteutettuna HTML, CSS- ja JavaScript -tekniikoilla.

Itsenäinen työskentelyote ja vastuunkantaminen omasta tekemisestä ovat sinulla verissä. Meille joustavuus ja tilanneherkkyys tuovat lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

Tarjoamme ikkunapaikan suomalaiseen PK-sektoriin ja mahdollisuuden tuottaa tulevaisuuden menestystarinoita. Työympäristömme on rento ja avoin teemme asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja heidän kehittymisestään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.12.2018 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti