UX & UI -suunnittelija

Yritys
Otavamedia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
31.1.2018

Otavamedialla on nyt kaasu pohjassa! Digikela pyörii täysillä ja kymmenet asiakkaamme janoavat meiltä uusia ratkaisuja ja toteutuksia. Nyt kaipaamme joukkoomme vankan kokemuksen omaavia käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun ammattilaisia, joilla digitaalisen median keinot ovat hanskassa ja hatusta pursuaa uusia ideoita sopivalla sykkeellä. Toteutamme asiakkaiden verkkosivustot ja somestrategiat sekä tuotamme kohdennetut sisällöt teksteistä videosarjoihin ja podcasteista live-lähetyksiin.

Tontillesi kuuluvat mm. seuraavat asiat:

– Palvelumuotoilu ja käyttökokemussuunnittelu (UX): Palvelukokonaisuuksien suunnittelu ymmärtäen kaikkien eri elementtien yhteisvaikutukset loppukäyttäjän näkökulmasta
– Käyttöliittymäsuunnittelu (UI): Käyttöliittymän toimintojen, rakenteen ja elementtien suunnittelu.
– Median keinot: Eri kanavien ja viestin sisällön ymmärtäminen ja ostopolkujen muotoilu asiakkaan ja käyttäjien lähtökohdat huomioiden.
– Käyttötestaus: Prototyyppien ja palvelumallinnuksen kautta aikaisenvaiheen signaalien tunnistaminen ja palveluideoiden testaaminen kohderyhmän parissa.
– Työ asiakasrajapinnassa: Kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan / käyttäjien tarpeita ja tätä kautta johtaa soveltuvat ratkaisut. Asiakasrajapinnassa pääsee myös osallistumaan ”pre-sales” työhön asiantuntijan roolissa.
– Kehittäjien työn ohjaaminen: Kyky hallita ja ohjata kehittäjien / alihankkijoiden kanssa tehtävää kehitystyötä.
– Ilosanoman jakaminen eli parhaiden käytäntöjen ja oppien jakaminen ja jalkauttaminen talon sisällä.

Täällä muutoksen ovet ovat avoinna ja syke hyvä. Meillä on talossa kasapäin vahvoja brändejä, hienoja asiakkaita ja huippuosaamista eri median muodoissa, joten älä enää odottele vaan ota yhteyttä heti tänään. Ja kannattaa todellakin kilauttaa sillä emme edes yritä saada koko tarinaa mahtumaan tähän juttuun. Kokonaisvaltaisen kuvan saamiseksi on parempi ottaa luuri käteen ja jutella livenä.

Head of Digital
Riku Österlund +358 50 389 2949 / riku.osterlund@otava.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti