UX/UI-designer

Yritys
Poutapilvi web design Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
13.9.2020

Poutapilvi on digitoimisto, joka tekee käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita niin yrityksille, yhdistyksille, ministeriöille kuin pörssiyhtiöillekin.

Olemme aikaansaava ja kunnianhimoinen yhteisö kukin oman alamme asiantuntijoita. Vahvuuksiamme ovat erilaiset ihmiset, joista on vuosien saatossa hitsautunut taitava tiimi! Jokainen meillä tekee työtään verkkopalveluiden käyttäjä etusijalla.

Haemme nyt toimistollemme Helsinkiin designeria, joka tuntee palvelumuotoilun kiemurat, ymmärtää sen avulla löydettyjä tuloksia ja osaa muuttaa ne mieleenpainuviksi käyttöliittymiksi.
Poutapilven tiimi retkeilee kallioisissa luontomaisemissa.

Roolisi meillä

UX/UI-designerin työ pitää sisällään konseptointia, digitaalisen asiakaskokemuksen muotoilua, työpajojen vetämistä ja kaiken kerätyn tiedon paketoimista visuaaliseen muotoon.

Pääset suunnittelemaan verkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnon toimijoille. Projektit tehdään meillä tiimeissä, joihin kuuluu eri alueiden asiantuntijoita. Jokainen asiantuntija vastaa omasta alueestaan. Muilta tosin saa aina tukea, ja ideointiin tarvitaan koko tiimiä!

Olennaisimpia työtehtäviäsi ovat työpajojen fasilitointi, asiakkaan liiketoiminta- ja viestintätavoitteiden selvittäminen, sekä käyttäjätarpeiden muotoilu visuaalisiksi ja helppokäyttöisiksi käyttöliittymiksi.

Mitä odotamme sinulta
– Osaat suunnitella ja fasilitoida työpajoja, käyttäjätestauksia ja haastatteluita.
– Kykenet muuttamaan palvelukonseptit ymmärrettävään, visuaaliseen muotoon.
– Tuotat konseptien ja ideoinnin pohjalta interaktiivisia prototyyppejä esimerkiksi Adobe XD:llä tai Sketchillä.
– Sujahdat luontevasti osaksi projektitiimiä ja tuot rohkeasti esille ratkaisuja ja ideoita asiakkaan tarpeisiin. Osaat myös perustella tai puntaroida niiden toimivuutta.
– Olet ennakkoluuloton ja utelias uusien ja osittain haastavienkin toimeksiantojen edessä.
– Puhut ja ymmärrät suomen kieltä, sillä työpajat ja asiakasmateriaalit ovat pääsääntöisesti suomeksi.

Toivomme myös, että viihdyt ihan aidosti ihmisten parissa, sillä vietät työssäsi melko paljon aikaa asiakkaiden kanssa. Osaat innostua ja innostaa myös muita, mutta pystyt toisaalta vakuuttamaan ja haastamaan ihmisiä tarpeen tullen. Olet hyvä perustelemaan kantasi, ja pohjaat perustelusi mieluiten tutkittuihin faktoihin. Et kuitenkaan jyrää muita mielipiteilläsi, vaan annat tilaa etenkin asiakkaalle, jonka tarpeita kuuntelet huolellisesti.

Kun päätät tehdä jotain, se myös tapahtuu – oli se sitten rautalankojen mallintamista tai työpajan suunnittelua. Olet oman työsi asiantuntija ja osaat organisoida työtäsi itse.

Vastavuoroisesti tarjoamme sinulle

– Mielekkäitä suunnitteluprojekteja tunnettujen yritysten, yhdistysten ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa
– Taitavan tiimin suunnittelukollegoita, koodareita, sisältöasiantuntijoita ja projektipäälliköitä
– Vapautta ja vastuuta järjestää työsi elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla
– Mahdollisuuden kehittää sisäisiä prosesseja, palveluita ja työpajoja
– Työvälineet tietysti!
– Lounassetelit sekä liikuntasetelit tai Elixian jäsenyyden edullisesti
– Huvitoimikunnan järkkäämät erilaiset aktiviteetit

Noin yleisesti voitaneen sanoa, että ihmiset viihtyvät meillä. Suurimmalla osalla on monta vuotta takana – monilla jopa toistakymmentä.

Se johtuu siitä, että vapautta ja vastuuta on sopivassa suhteessa. Täällä kukaan ei tule sanomaan, mitä sinun pitäisi milläkin minuutilla tehdä. Sen sijaan täällä saa itse päättää, vaikuttaa, kehittää omaa työnkuvaa ja viedä asioita eteenpäin.

Hae jo!

Kerro meille, kuka olet, mitä olet tehnyt, mistä innostut ja miksi sopisit tähän rooliin. Voit laittaa pari esimerkkiä työnäytteistäsi vaikkapa linkkeinä suunnittelemiisi palveluihin. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lähetä hakemuksesi 13.9.2020 mennessä osoitteeseen rekry@poutapilvi.fi. Kannattaa kuitenkin laittaa hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti, kun vain löydämme sopivan ihmisen!

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä, voit laittaa viestiä tulevalle kollegallesi Marille osoitteeseen mari.nieminen@poutapilvi.fi.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Poutapilvi Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti