UX & UI Designer

Yritys
Bonsky Digital
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
15.8.2018

Bonsky on valtakunnallisesti toimiva digitaalisten palveluiden muotoiluun ja asiakaskokemuksen rakentamiseen erikoistunut teknologiatalo.

Kaipaamme nyt kasvavaan joukkoomme kokenutta UX & UI Designeria.

Etsimme kokenutta UX & UI Designeria, jolla on jo syvällinen konseptiosaaminen. Sinulla on jo käytettävyys- ja käyttöliittymäosaamista digitaalisten palveluiden suunnittelusta, ymmärrystä taustajärjestelmistä sekä osaat dokumentoida tuotoksesi asiakkaita innostavien käyttäjätarinoiden muotoon.

Sinulla on syvä liiketoiminnan ymmärrys ja osaat johtaa asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet asiakkaan asiakasta palveleviksi digiratkaisuiksi.

UX & UI Designerina Bonskylla sinulla on vahva rooli projektien palvelumuotoiluvaiheessa. Palvelumuotoilu edellyttää vankkaa fasilitointiosaamista, asiakkaan asiakkaiden osallistamista sekä liiketoiminnan ymmärrystä. Pääset tekemään projektien palvelumuotoilun ja visuaalisen suunnittelun sekä seuraamaan konseptin teknistä toteutusta. Kehitämme myös systemaattisesti tekemiämme ratkaisuja ja seuraamme niiden toimivuutta.

Millaista meillä on olla töissä?

Työpaikkana

Lisätietoa

Jätä kommentti