UX-suunnittelija

Yritys
Eficode
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
29.4.2019

Eficoden design-tiimiä vahvistetaan nyt kokeneella UX-suunnittelijalla, joka haluaa olla mukana luomassa Suomeen parempia digitaalisia palveluita. Meillä pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi yhteisössä, jossa palveluiden korkeatasoinen käytettävyys, käyttökokemus ja saavutettavuus ovat ydinarvoja, ja jossa tarjolla on vaativia ja monipuolisia digipalvelujen suunnitteluprojekteja. Eficoden suunnittelijoiden asiakkaita ovat muun muassa OP, Kone, Vaisala ja Verohallinto.

Työtehtävät

UX-suunnittelijan tehtävässä vastaat sähköisten palveluiden käyttäjälähtöisestä suunnittelusta kattaen konsepti-, vuorovaikutus- ja käyttöliittymäsuunnittelun. Suunnittelussa hyödynnät tehokkaasti käyttäjälähtöisen suunnittelun ja palvelumuotoilun menetelmiä ja työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden, palvelun käyttäjien, UX-asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa. Pystyt tuottamaan viimeisteltyjä suunnitelmia ja dokumentoimaan ne havainnolliseen muotoon niin liiketoiminnan edustajille kuin myös kehittäjille. Hallitset sujuvasti suunnittelutyökalut ja ketterät työtavat. Odotamme sinulta rohkeutta, aktiivisuutta ja asiantuntijuuteen perustuvaa reipasta otetta kaikessa tekemisessä.

Suunnitteluprojektien kesto voi vaihdella parista viikosta useampaan vuoteen ja niissä on mukana kehittäjiä, sovellusarkkitehteja, palvelumuotoilijoita sekä UX- ja saavutettavuusasiantuntijoita Eficodelta. Teemme töitä toimistollamme Helsingissä Kampissa sekä yksittäisinä asiantuntijoina tai tiimeinä asiakkaiden tiloissa.

Mitä odotamme sinulta

UX-suunnittelun ammattilaisena odotamme sinulta:

soveltuvaa koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta
erinomaisia sosiaalisia taitoja toimiessasi eri sidosryhmien kanssa
kykyä fasilitoida asiakastyöpajoja ja toteuttaa käyttäjätutkimuksia
kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja yhteissuunnittelusta
kokemusta moderneista suunnittelutyökaluista (esim. Axure, Adobe XD, Sketch, Invision ja Abstract)
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (professional working proficiency required).
Suunnittelutiimi

Eficoden suunnittelutiimin muodostaa vajaat 30 UX-suunnittelijaa ja palvelumuotoilijaa. Tiimistä löytyy kokeneita ammattilaisia insinööreistä ja humanisteista taiteilijoihin. Suunnittelutiimin jakamia arvoja ovat rehellisyys, yhteistyö ja empatia. Oman osaamisen kehittämistä tuetaan koulutuksilla sekä urakehitys- ja mentorointiohjelmilla. Suunnittelutiimi on osa Eficoden Digital Builders -liiketoimintayksikköä, johon kuuluvat myös ohjelmistokehitys- ja UX-tutkimustiimi. Tiimissä pääset tekemään töitä loistavassa työporukassa suurella sydämellä ja kehittämään ammattitaitoasi oman kiinnostuksesi mukaan. Vaihtelevat projektit takaavat sen, että työ pysyy kiinnostavana ja mielekkäänä.

Näin haet

Jos sinulla on kiinnostavia työnäytteitä digitaalisista palveluista, joita olet ollut suunnittelemassa, haluaisimme mielellämme nähdä niistä parhaat! Työnäytteet voivat olla myös harrastus- tai kouluprojekteja. Lähetä meille työnäytteesi ja ansioluettelosi (tai linkki profiiliisi LinkedInissä). Mielellämme myös kuulemme, miksi haet tehtävään ja mitä annettavaa sinulla olisi Eficodelle. Hakuaika päättyy maanantaina 29.4.2019.

Lisätietoa hausta saat suunnittelutiimin vetäjältä Janne Tompurilta (janne.tompuri@eficode.com, 050 375 9473)

Lisätietoa

Jätä kommentti