UX Designer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.2.2014

User Experience Designer, Solita Oy

SOLITA on ottanut paikkansa digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Tiesitkö, että meillä Solitassa on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa? Olemme kehittäneet muun muassa lupapiste.fi ja kansalaisaloite.fi –palvelut. Solitalaisten osaaminen on synnyttänyt monta menestystarinaa.

Nyt haemme empaattista ja ratkaisukeskeistä UX Designeria meille töihin joko Tampereen tai Helsingin toimistollemme.

Yli 700 asiakasprojektin kokemuksella

Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Olemme tehneet tätä jo yli 700 projektin verran ja olemme siinä hyviä. Asiakkaamme ovat nimekkäitä yrityksiä ja julkishallintoa. Pidämme asiakkaistamme ja hekin pitävät meistä. Onnistumme työssämme kovien osaajien, järkevien toimintatapojen ja terveen itseluottamuksen ansiosta.

Pidämme työskennellessämme huolta itsestämme ja toisistamme. Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Toimistomme ovat aitiopaikoilla Helsingissä ja Tampereella. Kattavat työsuhde-edut ja joustavuus helpottavat vapaa-ajan, perheen ja työn yhdistämisessä, tukevat ja turvaavat kulttuurin ja aktiivisen urheilun harrastamista sekä auttavat sinua huolehtimaan terveydestäsi. Työkaverisi haluavat sinut mukaan esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan sekä erilaisten harrasteprojektien pariin.

Meillä työskentely perustuu avoimuuteen, autonomiaan, tiedon aktiiviseen jakamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Olemme aitoja, reiluja ja letkeitä, ja autamme toisiamme ala- ja ylämäessä. Parasta, mitä voimme sinulle tarjota, on tämä meidän porukkamme.

Tehtäväsi raamit

Hyvin toimivien, helposti käytettävien ja koukuttavien palveluiden suunnittelu sekä Ilahduttavien elämysten tuottaminen palveluiden käyttäjille. Siinä on kaksi asiaa, jotka sytyttävät sinut ja meidät. Olet siis se, joka puhaltaa henkiin huikeat ja innovatiiviset konseptit, joista teemme yhdessä totta asiakkaidemme, ohjelmistosuunnittelijoiden ja loppukäyttäjien kanssa.

Olet mestari havainnoimaan käyttäjien toimintaa ja tulkitsemaan heidän tarpeita ja tahtoa kehykseksi palveluille. Olet palvelun tulevien käyttäjien ääni hankkeessa ja kanssasi toimiva tiimi kuuntelee sinua mielellään. Tiedät milloin pitää käyttäjien puolia samalla ymmärtäen liiketoiminnan tarpeita; tiedät mitä “minimum viable product” tai ROI tässä yhteydessä tarkoittaa. Työkalupakistasi löytyy menetelmät mm. työpajojen pitämiseen, palveluiden konseptointiin, käyttöliittymäsuunnitteluun ja käyttäjätutkimuksiin.

Työroolissasi User Experience –tiimissämme toimit palvelu- tai ohjelmistokehitysprojektien ytimessä. Meillä työsi ilahduttaa suomaisten arkea töissä ja vapaa-ajalla. Läheisten työkaveriesi kädenjäljestä ovat nauttineet muun muassa Finavia, YLE, STT, Oikeusministeriö ja Tekes.

Peräänkuulutamme intohimoa

Intohimo omaan työhön on meille ensiarvoisen tärkeää. Intohimolla emme tarkoita sitä, että tekee jotain, mistä tykkää vaan sitä, ettei millään malta olla tekemättä. Ja sinusta se tarttuu myös muihin – toteutustiimiin ja asiakkaisiimme. Intohimosi näkyy niin työnjäljessäsi kuin nälässäsi oppia asioita oman mukavuusalueen reunamilta. Johdonmukaisuus, järjestelmällisyys ja kekseliäisyys ovat valttejasi, kun tulkitset käyttäjäkokemuksen vaatimuksia toteutustiimille.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Kurkista osoitteista frontline.solita.fi ja solita.fi/ura lisätietoa meistä työpaikkana. Tehtävästä kertoo mielellään lisää tiimipäällikkö Suvi Peltomäki puh. 040 868 2390. Suvin tavoitat parhaiten perjantaisin keskellä päivää.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemuksesi CV:n ja mahdollisen portfolion kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 15.2.2014 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”UX Designer”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Lisätietoa

Jätä kommentti