UX Designer (FI)

Yritys
Digitalist Group
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
30.9.2019

Haemme tiimiimme Senior UX Designeria. Työsi on suunnitella inspiroivia ja innostavia palveluita ja/tai palvelukonsepteja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet. Työssäsi pääset osallistumaan tuotekehitysprojektien kaikkiin vaiheisiin konseptin luomisesta ja käyttökokemuksen suunnittelusta teknisen toteutettavuuden varmistamiseen ja toteutusprojektien tukemiseen. Senior UX Designerina vastaat projekteissa yleensä käyttökokemuksen suunnittelusta ja tarvittaessa muun suunniteluryhmän johtamisesta.

Yhdessä käyttökokemustutkijoiden ja palvelumuotoilijoiden kanssa varmistat, että käyttäjien ja asiakkaidemme tarpeet otetaan suunnittelussa huomioon alusta alkaen. Työssäsi on tärkeää hahmottaa asiakkaan tarpeet ja palvelun iso kuva, mutta työ vaatii myös kykyä varmistaa lopullisen tuotteen laatu yksityiskohtia myöten.

Olet etsimämme henkilö jos uskot yhdessä tekemisen voimaan, työskentelet ratkaisukeskeisesti, ja etsit työssäsi aktiivisesti uusia tapoja, metodeja ja teknologioita tehdä asiat paremmin. Toivomme ennen kaikkea, että käyttäjät sekä käyttökokemuksen laatu ovat lähellä sydäntäsi.

TEHTÄVÄT JA VASTUUT
– Vastaaminen digitaalisten palveluiden käyttökokemuksesta asiakasprojekteissa
– Sopivien tutkimusmetodien suunnitteleminen ja käyttäminen, sisältäen sekä laadulliset että määrälliset tutkimusmetodit
– Asiakas- ja käyttäjätyöpajojen suunnittelu sekä fasilitointi
– Käyttöliittymäkonseptien suunnittelu ja prototypointi, sekä yksityiskohtaisten käyttöliittymien suunnittelu ja dokumentointi
– Palvelun käyttökokemuksen ja käytettävyyden mittaaminen muiden Digitalistin asiantuntijoiden kanssa
– Työskentely yhdessä ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa palvelujen toteuttamiseksi
– Tehtävien priorisointi ja luvattujen tuotosten toimittaminen määritellyn aikataulun mukaisesti

MITÄ TOIVOMME SINULTA
– Vahvaa osaamista käyttäjäkeskeisen suunnittelun menetelmistä ja työkaluista
– Työkokemusta käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta 5+ vuotta
– Portfoliota aiemmista projekteistasi
– Ryhmätyöskentelytaitoja, sekä kokemusta työpajojen suunnittelusta ja fasilitoinnista
– Empaattista luonnetta ja innokkuutta uusien asioiden oppimiseen
– Vahvaa osaamista työn tulosten esittelyssä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– Saavutettavuusosaaminen katsotaan eduksi

MEISTÄ

Digitalist Group on luova teknologiayhtiö, joka kehittää digitaalisia ratkaisuja ja palveluja valikoiduilla liiketoiminta-alueilla toimiville asiakasyrityksille. Autamme asiakkaitamme parantamaan kilpailukykyään hyödyntämällä digitaalisuuden, internetin ja mobiilin liikkuvuuden tuomaa tuottavuutta sekä luomalla ainutlaatuisia käyttökokemuksia. Toimimme tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa sekä Yhdysvalloissa, toteuttaen projekteja maailmanlaajuisesti. Digitalist Group Oyj on listattuna NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Uskomme vahvasti yhdessä kehittämiseen sekä asiakkaiden ja käyttäjien osallistamiseen. Digitalistilla pääset osaksi kansainvälistä ja monikulttuurista asiantuntijajoukkoa, joka kehittää palveluita Suomen ja maailman tunnetuimmille yrityksille. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden päästä matkustamaan ja osallistumaan projekteihin, joissa palveluita kehitetään yhteistyössä muiden toimistojemme kanssa kansainvälisten asiakkaiden tarpeisiin.

MITEN VOIT HAKEA MEILLE
Haluatko liittyä Digitalist-tiimiin? Täytä hakemuslomake ja kerro meille enemmän itsestäsi, kyvyistäsi ja siitä, mikä sinua motivoi. Mitä nopeammin kuulemme sinusta, sen parempi!

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä paikasta tai Digitalistista työnantajana, ota yhteyttä joko Jukka Lepistöön (jukka.lepisto(at)digitalistgroup.com) tai Jenny Nymaniin (jenny.nyman(at)digitalistgroup.com).

Lisätietoa

Jätä kommentti