UX Designer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
25.6.2020

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt tiimiimme User Experience Designeria Tampereelle.

UX Designerina pääset mukaan projekteihin, joissa saat itse suunnitella oman roolisi, mitä tehdään, milloin ja miten. Ensimmäinen projektisi Solitalla on julkishallinnon projekti, jossa työskentelet osana ohjelmistokehitystiimiä. Olet keskeisessä osassa projektin onnistumisen kannalta, ja tehtäviisi kuuluu muun muassa tulkata käyttäjien tarpeet ratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua erilaisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Koska työskentelet asiakasrajapinnassa, kuuluu tontillesi myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi eri tyyppisissä projekteissa ja muissa palvelualueissamme, kuten palvelumuotoilu, ohjelmistokehitys, analytiikka tai konsultointi.

Toiveemme sinulle, UX Designer:
– sinulla on vahvaa käyttöliittymäsuunnitteluosaamista ja loihdit modernit käyttöliittymät esim. Figman tai Sketchin avulla
– tunnet käyttäjäkeskeisen suunnittelun periaatteet perusteellisesti ja osaat sekä suunnitella että toteuttaa loppukäyttäjien ja asiakkaiden osallistamisen eri vaiheissa esim. haastattelujen tai työpajojen avulla
– viestit vakuuttavasti asiakasrajapinnassa ja pidät työpajojen vetämisestä
– työskentelet sujuvasti ohjelmistokehitystiimin jäsenenä
– liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
– rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen näkyy sekä työssäsi että persoonassasi
– eduksi on kokemus karttapohjaisten palveluiden suunnittelusta

Arvostamme, jos sinulla on visuaalisen suunnittelun kokemusta, olet itseohjautuva ja omaat proaktiivisen otteen työhösi. Tarvittaessa kykenet ohjaamaan projektin oikeaan suuntaan. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Miksi sinun pitäisi valita meidät?
Solita Design & Strategy on monitaitoinen yli 100 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä yhteisöllisissä toimitiloissamme Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa, Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa. Yhdessä Solitan muiden asiantuntijoiden kanssa näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan.

Koska teemme monipuolisesti erilaisia asioita, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Teemme paljon yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia projekteja, jotka vaikuttavat ihmisten elämään. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi, mutta myös meidän rempseältä ja huumorintajuiselta UX-osaajien yhteisöltä. Yhdessä näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan.

Hae nyt!
Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 25.6. mennessä ja liitä mukaan mahdollinen portfoliosi.
Luemme hakemuksesi ajatuksella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen. Työn toivottu aloitus on elokuun loppupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outi Niinikoski p. 040 584 1705 outi.niinikoski@solita.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti