UX Designer

Yritys
Buena Creative Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
22.9.2019

Etsimme sinua, intohimoisesti alaan ja sen muutokseen suhtautuva, kunnianhimoinen ja kokenut digitaalisten palveluiden suunnittelija. Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti verkkopalveluiden asiakaslähtöinen konseptointi ja suunnittelu.

Tarjoamamme projektit vaihtelevat uusien digitaalisten tuotteiden ja palvelujen lanseerauksista asiakkaiden nykyisten palveluiden monipuoliseen jatkokehitykseen. Sinun vastuullasi on näiden projektien konseptointi sekä visuaalisen linjan ja kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen luominen yhdessä osaavan tiimin ja asiakkaan kanssa.

Meidän ajattelumaailmamme ja toimintatapamme mukaan luova työ vaatii vapautta, mutta samalla se lisää myös yksilön vastuuta. Sinulle on tärkeää esitellä suunnittelusi taustat asiakkaalle itse. Haluat ymmärtää ihmisten käyttäytymistä ja teet ratkaisuja aina loppukäyttäjä mielessä, asiakkaan liiketoiminnan vaatimuksia unohtamatta. Olet avoin uusille tavoille toimia ja arvostat kokeilemisen kulttuuria.

Arvostat yhdessä tekemistä ja ymmärrät sen tuomat edut, mutta kykenet myös toimimaan itsenäisesti ja olemaan omien aikataulujesi tasalla. Toimit osana tiimiä ja osaat kommunikoida ideasi niin tekniselle tiimille kuin asiakkaallekin.

Ymmärrät verkkopalveluiden kehitysprojektien vaatimukset ja tiedät, mitä sudenkuoppia niiden läpiviemisessä piilee. Olet asenteeltasi proaktiivinen ja kykenet tarpeen vaatiessa myös toimimaan nopeasti sekä luomaan ja esittelemään ideoihisi perustuvia prototyyppejä moderneja työkaluja käyttäen.

Odotamme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavanlaisista digitaalisista projekteista tai työtehtävistä.

Lue tarkemmin paikasta osoitteessa https://buena.fi/rekry-senior-ux-designer/

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Buena Creative Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti