UX Designer

Yritys
Power Finland Oy/ Studentwork
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
28.1.2019

Haluaisitko päästä vaikuttamaan miljoonien ihmisten käyttökokemukseen? Onko digitaalinen suunnittelu sinun valttikorttisi? Jos vastasit kyllä, voisi tämä olla seuraava askel sinun urallasi.

Studentwork etsii asiakkaalleen POWERille UX Designeria Tampereelle osaksi heidän Pohjoismaista IT-tiimiänsä. UX Designerina vastaat visuaalisesta suunnittelusta kaikkien Power sivustojen osalta. Tässä tehtävässä vastaat asiakkaiden ostokokemuksesta yhdessä Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista. Tulet olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa markkinoinnin, sisällöntuotannon ja myynnin ammattilaisten kanssa, joten on tärkeää, että uskallat tuoda esille omat mielipiteesi ja ideasi.

Etsimme henkilöä, joka hallitsee modernin webkehityksen teknologiat sekä design-työkalut. On tärkeää, että ymmärrät analytiikan merkityksen työssäsi ja osaat hyödyntää A/B testausta vallinnoissasi. Odotamme sinulta vähintään vuoden mittaista työkokemusta näiden tehtävien parista Työpäiväsi ovat onnistuneita, kun omaat vahvan näkemyksen digitaalisesta suunnittelusta sekä sen konkreettisesta toteuttamisesta. Power tarvitsee taitavan tiimipelaajan, joka on oma-aloitteinen ja valmis kehittämään itseään työntekijänä. Tämä tehtävä sopii sinulle, jota kaavat eivät kangista ja sykit uuden luomiselle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Alaan soveltuvaa koulutusta
• Luovuutta, rohkeutta, innovatiivisia ideoita ja kykyä toteuttaa niitä
• Kokemusta seuraavista teknologioista: CSS, HTML, LESS ja JS
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta

Power tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja kehittäviä työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä sekä huumorilla höystetyn työympäristön. Työpisteesi sijaitsee Tampereen keskustassa, mutta tämä työ vie sinua myös muihin Pohjoismaihin. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään, Studentwork toimii match makerina tässä hakuprosessissa! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työajat ovat joustavat ja tässä työssä on myös etätyömahdollisuus.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta 28.01.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen (puh. 0406512293 tai eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoa

Jätä kommentti