(UX) Designer

Yritys
VR
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
30.9.2018

Oletko idearikas konseptisuunnittelija, jonka intohimona on jatkuva käyttäjälähtöinen kehittäminen liiketoiminnan tehostamiseksi? Haluatko suunnitelmillasi päästä vaikuttamaan kasvumahdollisuuksiin laajasti asiakaspolkun eri vaiheissa? Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa brändiä ja palveluita jotka vaikuttavat päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään?

Haemme nyt matkaamme suunnittelijaa, joka asiakaskeskeisyydellään ja luomiskyvyllään vie päivittäistä digitaalista liiketoimintaamme eteenpäin.

Tule mukaan rakentamaan uutta kunnianhimoista toimintamallia osastolla, jonka vastuulla on digitaalisten palveluiden kehitys, verkkokauppatoiminnot, markkinointi ja asiakasviestintä. Meidän yhteinen tehtävämme on edistää asiakkaan mutkatonta matkakokemusta ja sitä kautta kasvattaa jo nyt ennätyslukemiin nostettua brändiarvoa ja liiketoimintaa. Ajankohta on kaikin puolin mielenkiintoinen, sillä raideliikenteen kilpailun avautuminen on juuri nyt käsillä!

Tehtäväsi on suunnitella konsepteja ja sisältöjä laajasti asiakaspolun eri vaiheissa, aina datapohjaisesti kasvumahdollisuuksia hakien. Olet visuaalinen ja tuloshakuinnen kasvuhakkeroija ja toimit koko digitaalisen asiakaspolun varrella niin omien kuin ostettujen kanavien kanssa. Jalostat ideoita konkreettisiksi käyttöliittymiksi ja tehtävässä saat käyttää taitojasi laajasti niin käytettävyyden, sisällöntuotannon kuin visuaalisen suunnittelun osaltakin. Tartut rohkeasti ongelmakohtiin ja tuot uusia ratkaisuja pöytään. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja huomioit suunnittelussasi asiakastarpeen läpi kohtaamispisteiden niin asiakaskuuntelua kuin dataa hyödyntäen.

Odotamme, että sinulla on vahva tausta digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja jo aiempaa näyttöä liiketoimintaa edistävien digitaalisten konseptien suunnittelusta. Mahtavat edellytykset antaa myös kokemus laajasti omien, ostettujen ja ansaittujen kanavien hyödyntämisestä, sekä mahdollinen visuaalisen suunnittelijan tai sisällöntuottajan tausta.

Työssä menestymistä helpottaa, jos ymmärrät web -teknologioita vaikket itse välttämättä koodaakaan. Olethan työminältäsi muutoskykyinen tiimipelaaja ja sinulla on kova jano oppia uutta.

Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

Mikäli innostuit ja haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Vanessa Lehtiseen vanessa.lehtinen@vr.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti