UX Designer

Yritys
Paikkakunta
Helsinki tai Oulu
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-design
Viim. hakupvm
7.10.2018

OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalue on eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. Meillä työskentelee noin 1000 huippu ohjelmisto- ja palvelukehittämisen ammattilaista. Tule mukaan kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja palveluita. Etsimme OP Design & Software -osastollemme Senior UX Designereita kehittämään OPn asiakaskokemusta.

#design #agile #ketteräkehitys #UX #lean #datadriven #palvelumuotoilu #asiakaskokemus #onnellinen #rohkea

Sukelletaan sitten tarkemmin sinun rooliisi ja työympäristöösi

Olet mukana tunnistamassa liiketoimintahyötyjä sekä asiakasarvoa. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi muunnat konseptit timanttisiksi digitaalisiksi palveluiksi OPn asiakkaille.

Senior UX Designerina vastaat yksittäisten palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta yhdessä palvelumuotoilijoidemme ja ohjelmistokehitystiimimme kanssa. Pidät huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset.

Varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet hyvin perillä ketterästä kehittämisestä, leaneista toimintatavoista sekä siitä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin menetelmät kehittyvät. Sinulla on myös kyky tuoda näitä moderneja menetelmiä ja työskentelytapoja OP Design -yhteisön käytännöiksi.

OP Design & Software on sinulle juuri oikea paikka, mikäli haluat olla mukana uudistamassa palvelutarjontaamme sekä meidän tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme arjessa. Roolissasi tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada merkityksellisiä asioita aikaiseksi. Meillä työskentelee Suomen kärkeä oleva muotoilun huipputiimi ja olemme onnistuneet rakentamaan meille tiiviin yhdessä tekemisen ja kannustamisen kulttuurin.

Osastomme on yli 200 osaajan tiivis, moniosaajatiimeissä työskentelevä joukko tekijöitä ja kehittäjiä. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Meillä tiimimme hyvä yhteishenki tulee vuosittain esiin henkilöstötyytyväisyyskyselyssä. Meille on erityisen tärkeää, että homma toimii yhteen. Sen vuoksi mietimme tiimin rakennuksessa, miten tiimiläiset täydentävät toisiaan ja viihtyvät yhdessä töitä tehden. OPlla pääset uudistamaan toimialaa ja samalla koko elämää asiakkaan arjessa.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta liiketoimintakonseptoinnista ja olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa, osana agilia kehitystä. Toimit luontevasti ohjelmistoarkkitehtien ja -kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämisentyökalut, ymmärrät eri menetelmien (mm. Scrum) sprinttien merkityksen hankkeelle. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Tähän kiinnitämme huomiota:

– Olemme hakemassa tähän rooliin luovia suunnittelijoita, joilla on vahva visuaalinen silmä kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi

– Toimintaasi ohjaa Data-Driven Design ja osaat hyödyntää analytiikkaa työssäsi

– Olet jo näyttösi antanut digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta ja tämän pystyt todentamaan työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta – toivottavasti sinäkin.

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Tuovinen kertoo sinulle mielellään lisää puh. 0405848043 pe 21.9. klo 12-13, ma 24.9. klo 14-15.

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 7.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tässä roolissa voit vaihtoehtoisesti työskennellä joko Helsingissä tai Oulussa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Lisätietoa

Jätä kommentti