UX Designer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
2.9.2018

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt Tampereen tiimiimme vahvistusta kokeneesta User Experience Designerista.

Senior UX Designerina olet keskeisessä osassa projektin onnistumisen kannalta. Pääset mukaan merkittävän vaikuttavuuden projekteihin, joissa sinulla on vapaus suunnitella oma roolisi; mitä tehdään, milloin ja miten.

Tyypillisesti tehtäviisi kuuluu mm. tulkata käyttäjien tarpeet ratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua palveluihin ja tietojärjestelmiin, joiden vaikuttavuus ulottuu parhaimmillaan lähes kaikkiin suomalaisiin. Pääset vetämään työpajoja, joka kuuluu meillä luontevana osana UX Designerin työnkuvaan.

Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi eri tyyppisissä projekteissa. Sinulla on mahdollisuuus laajentaa osaamistasi mm. palvelumuotoilun, datan hyödyntämisen, ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin alueilla.

Odotuksemme sinulle
– Sinulla on vahvaa käyttöliittymäsuunnitteluosaamista ja loihdit modernit käyttöliittymät esim. Sketchin tai Illustratorin avulla.
– Tunnet käyttäjäkeskeisen suunnittelun periaatteet perusteellisesti ja osaat sekä suunnitella että toteuttaa loppukäyttäjien ja asiakkaiden osallistamisen eri vaiheissa esim. haastattelujen tai työpajojen avulla.
– Työskentelet sujuvasti ohjelmistokehitystiimin jäsenenä, liikut ketterästi konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa. Tarvittaessa kykenet ohjaamaan projektin oikeaan suuntaan.
– Rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen näkyy sekä työssäsi että persoonassasi. Olet vakuuttava esiintyjä, pidät työpajojen vetämisestä ja osaat johtaa omaa työtäsi.
– Arvostamme jos sinulla on lisäksi visuaalisen suunnittelun kokemusta.
– Eduksi katsomme kokemuksen karttapohjaisten palvelujen suunnittelusta.

Kysy lisätietoja tehtävästä Suvilta numerosta 040 868 2390.

Tarjoamme sinulle ammattimaisen työyhteisön osaavien ihmisten kanssa. Liityt osaksi Palmua, joka on monitaitoinen yli 140 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Näytämme yhdessä suuntaa miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan.

Teemme paljon yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia projekteja, jotka vaikuttavat ihmisten elämään. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä yhteisöllisissä toimitiloissamme Tampereen Tulli Business Parkin lisäksi Helsingissä, Oulussa, Tukholmassa ja Tallinnassa.

Koska teemme monipuolisesti erilaisia asioita, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Yhteisömme jakaa ja kehittää aktiivisesti osaamistaan mm. osaamisyhteisöissä ja case-aamuissa. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi ja ronskilla huumorilla varustetulta UX-osaajien yhteisöltä.

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta!

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi sunnuntaihin 2.9. mennessä. Liitä mukaan mahdollinen portfoliosi tai linkki siihen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi ja esimiestäsi rekrytointiprosessin aikana ennen tärkeää päätöstäsi.

Lisätietoa

Jätä kommentti