UX Designer

Yritys
Eficode
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
7.5.2018

Eficoden design-tiimiä vahvistetaan nyt kokeneella UX-suunnittelijalla, joka haluaa olla mukana luomassa Suomeen parempia digitaalisia palveluita. Meillä pääset toteuttamaan omaa erityisosaamistasi yhteisössä, jossa palveluiden korkeatasoinen käytettävyys ja käyttökokemus ovat ydinarvoja ja jossa tarjolla on monipuolisia, digipalveluja mullistavia projekteja.

UX-suunnittelijan tehtävässä vastaat sähköisten palveluiden käyttäjälähtöisestä suunnittelusta kattaen konsepti-, vuorovaikutus- ja käyttöliittymäsuunnittelun. Suunnittelussa hyödynnät tehokkaasti käyttäjälähtöisen suunnittelun menetelmiä työskennellen tiiviisti yhteistyössä meidän asiakkaiden, palvelun käyttäjien, UX-asiantuntijoiden ja kehitystiimin kanssa. Pystyt tuottamaan viimeisteltyjä suunnitelmia ja dokumentoimaan ne havainnolliseen muotoon niin liiketoiminnan edustajille kuin myös fronttikehittäjille. Emme edellytä vahvaa visuaalista osaamista (toki se on plussaa), mutta toivomme, että hallitset sujuvasti suunnittelutyökalut ja ketterät työtavat.

Projektien kesto voi vaihdella parista viikosta vuoteen ja niissä on mukana kehittäjiä, sovellusarkkitehteja, scrum mastereita, palvelumuotoilijoita, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja visuaalisia suunnittelijoita Eficodelta. Teemme taikojamme sekä toimistollamme Helsingissä että yksittäisinä konsultteina tai tiimeinä asiakkaiden tiloissa.

Sovitko palapeliin?

Eficoden design-tiimi on vajaan 30 hengen porukka, jossa on kovia osaajia monelta alalta. Teemme tiivistä yhteistyötä Eficoden UX-tutkimus- ja ohjelmistokehitystiimien kanssa. Meiltä löytyy ammattilaisia insinööreistä taiteilijoihin, joten oman paikkansa joukossa löytää varmasti. Meininki tiimissä on rento ja yhteisöllinen. Esimiehiä on helppo lähestyä ja joustavuutta löytyy.

Kaikki eficodelaiset ovat tiimipelaajia ja projektien vaihtuessa vaihtuvat usein myös kollegat. Diivailla ei siis voi, vaan kaikkien kanssa on tultava toimeen. Odotamme rohkeutta, aktiivisuutta ja reipasta asiantuntijuuteen perustuvaa otetta kaikessa tekemisessä, erityisesti asiakasrajapinnassa. Oman osaamisen kehittämistä tuetaan koulutusmahdollisuuksilla sekä urakehitys- ja mentorointiohjelmilla.

Uskomme, että olet puuttuva palasemme, jos sinulla on vahvaa osaamista UX-suunnittelussa, palava halu tuottaa parempia digitaalisia kokemuksia ja intoa oppia uutta sekä heittäytyä uusiin projekteihin. UX-suunnittelun ammattilaisena odotamme sinulta:

– relevanttia koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta
– erinomaisia sosiaalisia taitoja toimiessasi eri sidosryhmien kanssa
– kykyä fasilitoida asiakastyöpajoja ja toteuttaa käyttäjätutkimuksia
– kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja yhteissuunnittelusta
– kokemusta suunnittelutyökaluista (esim. Sketch, Invision, Marvel, Abstract)
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (professional working proficiency required).

Eficodella pääset tekemään töitä loistavassa työporukassa suurella sydämellä ja kehittämään ammattitaitoasi oman kiinnostuksesi mukaan. Vaihtelevat projektit takaavat sen, että työ pysyy varmasti kiinnostavana ja mielekkäänä.

Näin haet!

Jos sinulla on arkistoissasi kiinnostavia työnäytteitä digitaalisista palveluista, haluaisimme mielellämme nähdä niistä parhaat! Työnäytteet voivat olla myös harrastus- tai opiskeluprojekteja. Laita näistä linkki mukaan ansioluetteloosi – halutessasi voit hakea myös LinkedIn-profiilillasi. Mielellämme myös kuulemme, miksi haet tehtävään ja mitä annettavaa sinulla on Eficodelle. Hakuaika päättyy maanantaina 7.5. ja hakemaan pääset nettisivujemme kautta: www.eficode.com/careers

Jos tehtävässä jäi vielä jokin mietityttämään, kysele lisää Jannelta (janne.tompuri@eficode.com).

Ps. Ellet saa työnäytteitä linkin taakse, voit lähettää ne myös erikseen osoitteeseen careers@eficode.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti