UX-Designer

Yritys
Funidata Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
22.1.2018

Etsimme nyt osaksi Funidata Oy:n nelihenkistä UI/UX-tiimiä toiminnallisen käytettävyyden ja interaktiosuunnittelun osaajaa, UX-Designeria, edelleen rakentamaan opintohallinnon yli 50 000 loppukäyttäjää tavoittavaa selainpohjaista Sisu-järjestelmää! Karkkia piirtävän visionäärin sijaan etsimme ennemminkin tekijää, joten jos olet etsimämme henkilö, mitä vielä mietit? Hae nyt tai viimeistään maanantaina 22.1.2018!

Funidata Oy: UX-Designer

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Hiomotie 3, Helsinki
Haku-DL: maanantaina 22.1.2018

Funidata on keväällä 2016 perustettu osakeyhtiö, jonka omistajia ovat suomalaiset korkeakoulut (Aalto-yliopisto, Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot sekä Lappeenrannan teknillinen yliopisto). Funidata tekee tulevaisuuden järjestelmää korkeakoulujen opintohallinnolle. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen sekä huumorin höystämänä. Funidatan omien työntekijöiden lisäksi järjestelmän kehitystyöhön osallistuvat yhteistyökumppanien Codenton, Ideanin ja Nitorin konsultit.

Etsimme nyt osaksi Funidata Oy:n nelihenkistä UI/UX-tiimiä toiminnallisen käytettävyyden ja interaktiosuunnittelun osaajaa, UX-Designeria, edelleen rakentamaan opintohallinnon yli 50 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmää. Järjestelmähankkeessa monipuoliset työtehtäväsi koostuvat käyttäjätarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta, suunnitelmien validoinnista ja kommunikoinnista kehittäjille sekä yhteistyöstä kehittäjien kanssa esimerkiksi toteutuksen ja tietomallien rajoitusten huomioimisessa. Selainpohjainen Sisu-järjestelmä on hyvin laaja, ja sinun vastuullasi on järjestelmän käytettävyyden kokonaiskuvan hallinta. Työtehtävissäsi tulet ensisijaisesti hyödyntämään Adobe Illustrator -vektoripiirustusohjelmaa.

Ennakkoluuloton ja sisukas asenne sekä ”out of the box” -ajattelu ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä, mutta karkkia piirtävän visionäärin sijaan etsimme tekijää, joka on ennen kaikkea kyvykäs asettamaan itsensä loppukäyttäjän asemaan sekä motivoitunut edelleen rakentamaan järjestelmää ja varmistamaan koko järjestelmän sekä uusien toiminnallisuuksien tarkoituksenmukaisuus myös jatkossa. Kahteen tiimiin jaetut kehittäjämme ovat ykköskavereitasi heti loppukäyttäjän jälkeen, joten tehtävässä korostuvat myös erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot.

Hakijalta edellytetään
• Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. palvelumuotoilu, graafinen suunnittelu)
• Osaamista käyttäjäkokemus-, interaktio- tai konseptointisuunnittelusta
• Aikaisempaa työkokemusta toiminnallisten järjestelmien suunnittelusta eli selainpohjaisesta sovelluskehityksestä
• Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi luetaan:
• Kokemus Adobe Illustrator -vektoripiirustusohjelman käytöstä
• Osaamista käyttöliittymäsuunnittelusta (erityisesti CSS ja HTML)
• Ruotsin kielen taito

Funidata Oy tarjoaa seuraavaa ja paljon muuta:
• Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
• Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on pakollista
• Mahdollisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessi käytännössä
• Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 22.1.2018 osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/funidata-oy-ux-designer-1-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://funidata.fi. Yritystä, tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

Lisätietoa

Jätä kommentti