UX Designer

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
22.11.2017

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri palvelumuotoilun ja konsultoinnin tiimiimme? Tule kanssamme kehittämään toimivaa digiarkea!

UX DESIGNER

Olet hiljattain valmistunut suunnittelijanalku tai jo pidemmälle työelämässä ehtinyt käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntija. Hallitset käyttäjälähtöisen suunnittelun, konseptointityöpajat ja rautalangat, ja olet ehkä kerännyt kokemusta myös prototypoinnista ja käyttäjätutkimuksista. Haluat ymmärtää palvelusi käyttäjiä ja taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helppokäyttöiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Meillä toimit käyttökokemussuunnittelijana projekteissa, joissa kehitetään ja luodaan uusia palvelukonsepteja sähköisen asioinnin ja verkkopalveluiden alueella. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta päätehtäviisi kuuluvat käyttöliittymäkonseptointi ja -suunnittelu sekä ketterä iteratiivinen suunnittelu. Lisäksi työhösi voi kuulua käyttäjätutkimuksen ja käytettävyyden arvioinnin tai käyttöliittymäprototypoinnin tehtäviä. Työskentelet osana ketterää toteutustiimiä ja varmistat käyttöliittymän ja käyttökokemuksen laadukkaan toteutuksen projektin alusta loppuun saakka.

Sinulla on aktiivinen ote asiakaskokemuksen kehittämiseen ja aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen toimialaan ja palvelumuotoiluun. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittyä käyttökokemussuunnittelijana ja palvelumuotoilijana. Innostut haasteista, sytyt yksityiskohdista, ja jaksat viedä suunnitelmat pitkäjänteisesti loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin digitaalisiin palveluihin. Ensimmäisenä projektinasi pääset mukaan yhteen Suomen merkittävimmistä digitaalisista palveluista. Työpisteesi sijaitsee asiakkaamme tiloissa Helsingissä.

Hae 22.11.2017 mennessä! Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Anna Nilsson joko puhelimitse numerosta 050 483 5186 (tavoitat parhaiten 3.11. klo 12.30-13.30 ja 9.11. klo 15-16) tai meilitse anna.nilsson@digia.com. Liitäthän hakemukseesi myös mahdollisen työnäyteportfoliosi.

Lisätietoa

Jätä kommentti