UX-Designer

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
30.11.2017

Giosg.com Oy on vuonna 2011 Helsinkiin perustettu yritys, joka tarjoaa kätevät ja käyttäjäystävälliset pilvipohjaiset työkalut verkkokauppaan, sosiaaliseen kaupantekoon sekä verkkoviestintään. Meillä on toimistot neljässä eri maassa ja meitä giosgilaisia on nyt yhteensä 34 henkeä. Suhteellisen pieni mutta sitäkin dynaamisempi porukkamme koostuu sekä kaupallisen että teknisen alan asiantuntijoista. Tavoitteemme on luoda aidosti uutta ja se näkyy myös tavassamme tehdä töitä. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja kehittyvään bisnekseemme. Meillä vastuuta ei myöskään tarvitse erikseen pyytää, vaan jokaisen tiimiläisen inputilla on oikeasti iso merkitys yhteisen menestyksemme kannalta.

Me Giosgilla tahdomme tarjota asiakkaillemme oivaltavia ja pelillisiä käyttäjäkokemuksia. Jotta tuotteidemme käyttö sujuu kuin tanssi, etsimme innovatiivista UX-Designeria nostamaan käyttäjäkokemuksemme uudelle tasolle! Uskotko sinäkin sujuvaan käytettävyyteen ja hauskaan käyttäjäkokemukseen?

UX-Designerin työpöydällä on monipuolisia työtehtäviä käyttäjätutkimuksesta käyttöliittymäsuunnitteluun ja testaukseen. Roolissa työskentelevä henkilö ymmärtää miten Giosgin tuotteiden tulisi toimia, jotta niiden käyttö olisi sekä sujuvaa että hauskaa. UX-Designer tekee tiivistä yhteistyötä Product Ownerin kanssa, sekä pallottelee rohkeasti ideoitaan kollegoiden kanssa.

Rekrytoijamme hurmaat seuraavilla ominaisuuksilla:

-Sinulla on vähintään vuosi kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja käyttäjätutkimuksesta.
-Uskallat tuoda rohkeasti omat mielipiteesi esille, sekä pyytää palautetta työstäsi.
-Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet kiinnostunut projektinvetämisestä.
-Sinulla on alaan soveltuva koulutus.

Miksi Giosg?

-Osana Tech-tiimiämme olet tärkeässä roolissa käyttäjälähtöisen tuotekehityksen edistämisessä ja osana kasvavaa startup –yritystä.
-Meille käytettävyys ja hauskuus ovat sydämen asia: saat vapaat kädet luoda uutta ja toimia osana työyhteisöä, joka kannustaa omien mielipiteiden esille tuomiseen.
-Saat itse valita omat työvälineesi.
-Tarjoamme yhteistä tekemistä ja illanviettoja työkavereiden kesken. Perjantaiaamun voit potkaista energisesti käyntiin osallistumalla Giosgin sählyvuoroon tai rentoutua pelaamalla toimistomme hittilelua, eli flipperiä.

Tahdomme Giosgilla olla keskivertoa parempi työnantaja ja panostaa hyvään työympäristöön. Työntekijöitämme yhdistää innostunut asenne työntekoa kohtaan ja me todella välitämme siitä mitä teemme. Mikäli olet etsimämme UX-Designer, toivomme kuulevamme sinusta jo tänään! Voit kysyä lisätietoja ja lähettää hakemuksesi osoitteeseen careers@giosg.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti