User Experience Designer

Yritys
Evolta Oy
Paikkakunta
Tampere/Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
14.9.2018

Haluatko olla poistamassa hidasteita kasvun tieltä ja viitoittamassa reittejä ulos vanhentuneiden toimintatapojen sävyttämästä ajasta?

Haluatko rakentaa palvelua, joka muuttaa oleellisesti asiakkaidemme työtä sekä käsityksiä tästä työstä?

Meidän tehtävämme Evoltassa on kehittää rakennuslupaprosessia sujuvoittavaa palvelua, joka Suomessa tunnetaan Lupapisteenä. Työskentelemme globaaliksi muodostuneen digitalisaatio-olettaman murroskohdassa, jossa keskiössä ovat julkisen palvelun digitalisointi ja automatisointi, mutta myös osaamisen kehittäminen ja muutoksen johtaminen. Tavoitteenamme on paremman ja sujuvamman arjen rakentaminen asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen.

Palvelumme mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän rakennuslupaprosessin Suomen lisäksi myös muualle maailmaan. Palvelumme avulla tarjoamme yhteisen työskentelytilan lupia hakeville kansalaisille, projekteja suunnitteleville ammattilaisille sekä lupia myöntäville viranomaisille.

Kansainvälistymisen ja kasvun myötä etsimme joukkoomme

User Experience Designeria

Haluamme käyttökokemuksen olevan avainasemassa palveluidemme kehittämisessä. UX-ammattilaisenamme olet käyttäjien kokemusten kuuntelija ja niiden tulkki: pystyt ymmärtämään käyttäjien pohjimmaiset tarpeet ja löytämään myös sen, mitä ei sanota ääneen. Hahmotat laajojakin kokonaisuuksia ja kykenet olemaan askeleen edellä asiakkaiden tarpeiden ennakoinnissa. Hallitset priorisoinnin ja pystyt suunnittelemaan työsi niin, että tuet ratkaisuillasi positiivista asiakaskokemusta ja edistät liiketoiminnan tarpeita.

UX-ammattilaisena tulet osaksi Evoltan palvelutiimiä ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden lisäksi tuoteomistajan, kehitystiimin ja palvelutuen kanssa. Pääset kehittämään yhtä palvelua pitkäjänteisesti, pomppimatta projektista toiseen.

Toivomme, että vaikutat itse työsi sisältöön, mutta tämänhetkisen näkemyksemme mukaan siihen voisi kuulua seuraavia asioita:

– Käyttäjäkeskeinen suunnittelu
– Käyttöliittymäsuunnittelu
– Käyttäjätutkimus
– Konseptointi
– Prototypointi
– Käyttäjätarpeiden kartoitus
– Työpajojen vetäminen
– Ideoiden visualisointi (Tarkoittaen kykyä tehdä asiat näkyväksi – graafisen suunnittelun taitoa voidaan pitää vahvuutena)
– Toiminnallinen vaatimusmäärittely (toiminnot, käyttötapaukset, käyttäjätarinat, vuorovaikutuksen kuvaaminen)
– Adobe Illustrator, Sketch, InVision yms.
– HTML & CSS

Lisätietoja tehtävästä antaa UX-suunnittelija Markus Rauhala, puh. 040 732 0881 ma-ke 27.-29.8. ja ti-ke 4.-5.9. klo 14-15.

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus CV:n kera osoitteeseen careers@evolta.fi viimeistään perjantaina 14.9.

Laita viestin otsikoksi ”UX Designer”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti