Useita FullStack-kehittäjiä

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki, Tampere, Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
13.3.2016

Etsimme jatkuvasti kasvaviin tiimeihimme innokkaita, ketteriä ja idearikkaita FullStack-kehittäjiä Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

Meillä tulet saamaan käsiisi mm. modernit henkilöstönohjauksen tai verkonhallinnan tuotteet. Palvelujamme kehitetään ketterin menetelmin ja moderneilla työkaluilla. Luonnollisesti toivomme, että myös sinä tulet kontribuoimaan teknologiavalintoihin. Tarkkaa kivenhakattua työnkuvaa meillä ei sinulle tarkoituksella ole, vaan pääset vaikuttamaan tehtäviisi itse oman aktiivisuutesi kautta.

Vaikka työskentelemme ketterästi, ei työssäsi ole painoarvo alle kymmenen sekunnin sprinteillä. Ennemminkin olemme puolimaratoonareita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen elämyksiä ja lisäarvoa jatkuvasti kehittyvien palveluiden kautta.

Muutama syy tulla meille töihin

Me olemme yli 900 hengen nahkaansa uudelleen luova suomalainen kasvuyhtiö. Jonkun mielestä olemme ehkä liian iso ja joidenkin mielestä turhan pieni. Kolikolla on toki aina kaksi puolta, mutta mielestämme olemme juuri sopivan kokoinen. Emme liian pulska, että meillä olisi turhia himmeleitä, tai että aika menisi sisäiseen humppaan. Toisaalta emme ole niin solakka, että töitä tarvitsisi paiskia aamusta yömyöhään. Tai ettemme voisi panostaa hyvinvointiimme ja toisistamme välittämiseen.

Meidän on mahdollista rakentaa vaihtoehtoisia polkuja urallesi sekä yksilölliselle kehittymisellesi. Voimme huomioida näissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä esimiehet kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Meillä et tule olemaan perähuoneen uurastaja tai yksinäinen piilokärki, vaan olet yksi meistä. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa ja tämä näkyy tekemässämme tuloksessa ja laadukkaassa työssä.

Tässä roolissa sinun on pitkälti mahdollista rakentaa oma pelikenttäsi. Saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meillä saat tuoda omat mielipiteesi esiin, ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen. Emme välttämättä ole se nuorekkain tai vauhdikkain kerhotalo, mutta kyllä täällä hauskaakin osataan pitää. Meillä on sellainen perusrehti suomalainen meininki.

Näillä eväillä menestyt

Mielestämme tässä roolissa menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta Javasta sekä verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Ehkä sopivasta koulutustaustastakin on hyötyä. Mielestämme tämän tehtävän hanskaaminen vaatii sinulta myös
•intohimoista suhtautumista työhösi sekä ehdottomasti halua oppia ja kehittyä
•rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
•itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
•positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä.

Meille tärkeintä on kuitenkin asenne! Se on meille Can do –asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Muutamia avainsanoja: Java, Javascript, Angular, jQuery, Backbone, Grails, Groovy, Ruby, ReactJS, HTML5, CSS3, REST, NodeJS.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulla tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiia Leskisen tavoitat puhelimitse numerosta 0400 270 475. Voit myös laittaa sähköpostia tiia.leskinen@digia.com. Tiia vastaa mielellään kysymyksiisi.

Itse hakeminen tehtävään tapahtuu rekrytointisivustomme kautta osoitteessa. http://www.digia.com/tyopaikat. Kerro meille osaamisestasi ja sinua innostavista asioista. Hakuaika päättyy 13.3.2016. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa

Jätä kommentti