Useita: fullstack-, backend- ja frontend -devaajia sekä arkkitehtejä

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Helsinki, Tampere, Oulu tai etänä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
12.11.2021

Alma on digitaalinen tuotetalo, jossa kehitämme pilvinatiiveja B2C & B2B -järjestelmiä yli viidenkymmenen brändimme tarpeisiin. Kasvuvauhtimme on lennokasta, joten tarvitsemme lisää kokeneita konkareita kolmensadan kehittäjän joukkoomme!

Haemme kokeneita senior fullstack-, backend- ja frontend -devaajia sekä arkkitehtejä erilaisiin kehityshankkeisiimme.

Kiinnostaisiko in-house tuotekehitys? Almalla pääsee osaavalla porukalla kehittämään palveluita, joita kaverit ja sukulaiset käyttävät päivittäin. Kehitämme in-housena järjestelmiä yli viidenkymmenen eri brändimme tarpeisiin, joihin kuuluu mm. Suomen suurin kiinteistövälitysjärjestelmä, palveluita ja taustajärjestelmiä auto- ja asuntokauppaan, useita digitaalisia markkinapaikkoja sekä tunnettuja medioita, mukaan lukien Suomen suurin uutissivusto. Kasvuvauhti on sen verran lennokasta, että tarvitsemme lisää kokeneita konkareita joukkoomme – ajattelimme sinua!

Almalla on pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt, joista olemme erityisen ylpeitä. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa. Tällä hetkellä projektien backend-stackeistä löytyy mm. Java, TypeScript (NodeJS), Go, Kotlin -ohjelmointikieliä, joita ajetaan esimerkiksi AWS:n ECS/Fargate ja Lambda -ympäristöissä. Tietokantaratkaisuina relaatiokannoille AWS RDS/Aurora ja NoSQL ratkaisuille yleisimmät ovat DynamoDB & MongoDB. Fronttia rakennamme Reactilla ja TypeScriptillä. Koodi on versionhallinoitu Githubiin, josta Continuous Integration -ratkaisut (Github Actions tai AWS CodePipeline) vievät koodimuutokset automatisoidusti pilviympäristöihin Infrastructure-as-Code työkalujen (AWS CDK & CloudFormation) avulla.

Lisätietoa

Jätä kommentti