UI Designer

Yritys
CGI Suomi Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
6.11.2018

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create. Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world. Learn more about CGI at www.cgi.com.

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta sekä kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi UI Designeriä CGI Next-yksiköönsä. Next-yksikössä tuotetaan esimerkiksi lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja, IoT-ratkaisuja, ohjelmistorobotiikkaa, tekoälyä ja koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja, mobiilisovelluksia, kyberturvallisuuspalveluja, Big Data ja analytiikkapalveluja, palvelumuotoilua ja business design -konsultointia sekä verkkopalveluja monikanavaiseen asiakaskohtaamiseen.

Tehtävässä osallistut erilaisten projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä projektitiimin kanssa. Pääasiassa tehtäväsi on suunnitella uusia käyttöliittymiä hankkeille, mutta työ sisältää jonkin verran myös kokonaisuuksien selvittämistä kontekstin ja käytön osalta. Etsimmekin henkilöä, joka hallitsee myös UX-suunnittelun.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
• Soveltuvaa koulutustaustaa
• Vähintään 2 vuoden kokemus vastaavissa UI ja UX-tehtävissä
• Vähintään 2 vuoden kokemus esimerkiksi työkaluista Sketch ja/tai Invision
• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemus
• Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Haemme henkilöä, jolla on innokas työote, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja kyvykkyyttä toimia ketterästi asiakasprojekteissa. Valittu henkilö tulee työllistymään osaksi Scrum-tiimiä ja projektia, jonka lopputuloksella on suuri vaikuttavuus asiakkaiden toimintoihin.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä ansioluettelosi ja portfoliosi mahdollisimman pian ja viimeistään 6.11.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Studentworkistä

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lue lisää ja hae: https://www.studentwork.fi/job?id=72142

Lisätietoa

Jätä kommentti