UI Designer

Yritys
CGI Suomi Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
24.8.2018

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta sekä kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi UI Designeriä CGI Next-yksiköönsä. Next-yksikössä tuotetaan esimerkiksi lisätyn ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja, IoT-ratkaisuja, ohjelmistorobotiikkaa, tekoälyä ja koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja, mobiilisovelluksia, kyberturvallisuuspalveluja, Big Data ja analytiikkapalveluja, palvelumuotoilua ja business design -konsultointia sekä verkkopalveluja monikanavaiseen asiakaskohtaamiseen.

Tehtävässä osallistut erilaisten projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä projektitiimin kanssa. Pääasiassa tehtäväsi on suunnitella uusia käyttöliittymiä hankkeille, mutta työ sisältää jonkin verran myös kokonaisuuksien selvittämistä kontekstin ja käytön osalta. Etsimmekin henkilöä, joka hallitsee myös UX-suunnittelun.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
• Soveltuvaa koulutustaustaa
• Vähintään 2 vuoden kokemus vastaavissa UI ja UX-tehtävissä
• Vähintään 2 vuoden kokemus esimerkiksi työkaluista Sketch ja/tai Invision
• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemus
• Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Haemme henkilöä, jolla on innokas työote, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja kyvykkyyttä toimia ketterästi asiakasprojekteissa. Valittu henkilö tulee työllistymään osaksi Scrum-tiimiä ja projektia, jonka lopputuloksella on suuri vaikuttavuus asiakkaiden toimintoihin.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus Studentworkin kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä ansioluettelosi ja portfoliosi mahdollisimman pian ja viimeistään 24.8.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Lisätietoa

Jätä kommentti