Tuottaja

Yritys
G-Works
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
31.10.2017

G-Works kasvaa ja voi hyvin. Oikeastaan nyt voidaan jo niin hyvin, että alkaa vähän puskea ähky. Tätä ähkyä helpottamaan etsimme riveihimme uutta tuottajaa.

Mitäs se nyt sitten tarkoittaa?

Tuottaja on oikeastaan vähän niin kuin projektipäällikkö, mutta me ei kauheasti olla välitetty noista insinööritermeistä. Sinänsä homma vaatii vähän insinöörimäistä luonnetta: lankojen pitää pysyä käsissä ja to-do -listojen tekeminen on sekä arkipäivää että intohimo. Tuottajan tärkein tehtävä on saada hommat tehtyä käytettävissä olevilla resursseilla, aikataulussa ja budjetti pitäen. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakasprojektien läpiviennistä huolehtiminen ja sen päälle osaamisen mukaisia tehtäviä.

Me tehdään aika paljon verkkosivustoprojekteja. Tuottajan rooli niissä on kaivaa asiakkaasta kaikki tarvittava tieto, muotoilla se konseptiksi, joka voidaan pudottaa graafikolle leiskaukseen. Tämä on yksi vaikeimmista duuneista, joita tulet tekemään. Siinä kuitenkin kehittyy nopeasti ja tärkeintä on taito kommunikoida asiakkaan ja suunnittelijoiden välillä.

Meille kun tulet, saat hyvän perehdytyksen, mutta sen jälkeen sinut pudotetaan aikalailla saman tien syvään päätyyn: saat välittömästi liudan projekteja hoitaaksesi. Käytännössä saat nykyisistä projekteista puolet (kaverinasi on toimitusjohtajamme Miikka, eli ihan yksin ei tarvitse työskennellä).

Taustaltasi voit olla kenties mainostoimiston tuottaja tai projektipäällikkö, digitoimiston proikkari, ehkä jopa copy, graafikko tai koodari, joka on huomannut, että asiakkaiden kanssa on kiva tehdä töitä. Emme ole kovin kranttuja, ja palkkaamme sopivan henkilön heti, kun sellainen löytyy.

Hommaa on 40 tuntia viikossa joustavalla työajalla. Vakkariduunaria tässä etsitään.

Työtehtäviisi kuuluisi siis:

– Verkkosivusto- ja mainostoimistoprojektien tuottaminen
– Asiakkaiden tapaaminen, ideoiden, leiskojen ja muun matskujen esittely
– Muut mahdolliset tehtävät osaamisestasi riippuen

Mitä me sinulta odotamme:

– Vähintään vuosi työkokemusta mainostoimistosta tai webkehityksen parista, mieluiten projektipäällikkönä tai asiakasrajapinnasta
– Järjestelmällistä otetta työhön ja joustavuutta työaikojen suhteen
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida tehokkaasti
– Asiakasymmärrystä, eli sitä, mitä asiakas oikeasti tarvitsee, eikä sitä mitä hän pyytää, sekä rohkeutta kertoa se

Asioita, joista hyödyt, mutta jotka eivät ole välttämättömiä:

– WordPressin tuntemus
– Kokemus kaikenlaisesta mainostoimistotyöstä
– Overwatch-rank Diamond tai parempi
– Huumorintaju (ja huonon huumorin sietäminen)
– Osaaminen seuraavista järjestelmistä: Basecamp, GitLab, G Suite, Office, Visma Severa

Mitä me sinulle tarjoamme:

– Mahtavan toimiston Helsingin keskustasta, Museokadulta. Meidän parvekkeelta on ihan kiva näkymä Eduskuntatalolle, Kiasmaan ja Musiikkitalolle
– Työkavereita, jotka viihtyvät keskenään myös työajan ulkopuolella
– Viikottaiset maanantai-aamupalat viikkopalaverin ohessa
– Välipalapisteen, jota täydennetään toiveiden perusteella terveellisellä ja epäterveellisellä ruoalla
– Kiinnostavia projekteja, kivoja asiakkaita
– Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä sekä työmatkaseteleitä
– Tuliterä MacBook Pro työkoneeksi
– Niin ja ollaanhan me järkätty lemmikkipäiviä, käyty toimiston voimin Kreikassa, ja järkätty työntekijöiden itse ideoimia touhutonni-virkistyspäiviä ja sen sellaista

Ainiin ja palkkaa, joo, sitä me maksetaan myös!

Vähän tietoa meistä:

G-Works on luova markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, josta löytyy monialaista osaamista. Me olemme strategeja, konseptisuunnittelijoita, copywritereita, graafikkoja, koodareita. Tavoitteenamme on laittaa asiakkaamme kassakone laulamaan. Keinot siihen löydetään yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaitamme ovat mm. Mainostajien Liitto, Kansallismuseo, Alvar Aalto -säätiö, MPS, Boco IP, Celia, Espoon kaupunki, Tapiola Sinfonietta ja Saimaan Juomatehdas.

Miten haet

Tiputa meille avoin hakemus parhaaksi katsomassasi formaatissa CV:si ja palkkatoiveen kera osoitteeseen hello@g.works. Otsikkoon kannattaa kirjoittaa vaikka ”Työhakemus: Tuottaja”, niin tiedetään sitten mistä on kyse. Voit myös soitella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 14-16 Miikkalle 040 555 1186.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Pidäppä siis kiirettä!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä G-Works Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti