Tuoteomistaja web-palvelulle

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
21.1.2018

Finnish Net Solutions on yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.

Nyt etsimme järjestelmällistä tuoteomistajaa koordinoimaan Diarium-tuotteen tuotekehitystä. Diarium on terapia-aloille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Ohjelman käyttäjät ovat fysioterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja muita terapia-alojen ammattilaisia. Tuote on nykyaikaisilla työkaluilla kehitetty verkkopalvelu ja sitä kehitetään ketterästi tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olemme kasvaneet viime vuosina vauhdikkaasti ja kasvu jatkuu edelleen. Tulevaisuudessa haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaan uusia terapeutin arkea helpottavia palveluita. Juuri nyt meitä työllistävät esimerkiksi sähköiseen asiointiin ja etäterapiaan liittyvät palvelut.

Diarium-tuotteen parissa työskentelee päivittäin yli 10 hengen tiimi. Tiimiin kuuluu kehittäjiä, asiakaspalvelijoita ja myyjiä. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää tuotehallinnan osaamista. Tuoteomistajana autat kehitystiimiä tekemään oikeat asiat oikeassa järjestyksessä. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, teknisen kehityksen, ryhmäpäällikön, asiakaspalvelupäällikön ja Diarium-liiketoiminnasta vastaavan varatoimitusjohtajan kanssa.

Työssäsi hallinnoit tuotteen backlogia ja päätät seuraavaksi toteutettavista ominaisuuksista. Varmistat, että toteutettavien ominaisuuksien määrittelyt ovat laadukkaita ja tarvittaessa täydennät niitä yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Vastaat tuotteen pidemmän aikavälin roadmapin ylläpidosta ja hallinnasta yhteistyössä muun tiimin kanssa. Toimit projektipäällikkönä tuotteen sisäisissä osaprojekteissa ja vastaat projektien aikataulutuksesta sekä onnistumisesta.
Requirements

Odotamme sinulta:

järjestelmällisyyttä ja analyyttisyyttä
kykyä laatia realistisia aikatauluja
kykyä pitää kiinni sovituista aikatauluista
erinomaisia viestintätaitoja
erinomaisia dokumentointitaitoja
soveltuvaa koulutustaustaa
näyttöä läpiviedyistä tuotekehitysprojekteista
kokemusta vastaavista työtehtävistä
ohjelmistokehityksen prosessien ymmärrystä.

Benefits

Tarjoamme sinulle:

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiseen ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 21.1.2018.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiin antaa meillä Tuija Rekola, puh: 050 433 4639 tai email: tuija.rekola@tpg.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti