Tuleva taitaja

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.2.2014

Tulevat taitajat, Solita Oy

SOLITA on ottanut paikkansa digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Tiesitkö, että meillä Solitassa on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa? Olemme kehittäneet muun muassa lupapiste.fi ja kansalaisaloite.fi –palvelut. Solitalaisten osaaminen on synnyttänyt monta menestystarinaa.

Nyt palkkaamme vielä opiskelevia, tulevia suunnittelijoita, kehittäjiä ja asiantuntijoita meille töihin joko Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Tarjolla on kesätöitä sekä osa-aikaisuuksia opiskeluiden ohessa.

Yli 700 asiakasprojektin kokemuksella

Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Olemme tehneet tätä jo yli 700 projektin verran ja olemme siinä hyviä. Asiakkaamme ovat nimekkäitä yrityksiä ja julkishallintoa. Pidämme asiakkaistamme ja hekin pitävät meistä. Onnistumme työssämme kovien osaajien, järkevien toimintatapojen ja terveen itseluottamuksen ansiosta.

Pidämme työskennellessämme huolta myös itsestämme ja toisistamme. Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Puitteet tekemiselle ja menestymiselle ovat kunnossa. Toimistomme ovat aitiopaikoilla Helsingissä ja Tampereella. Kattavat työsuhde-edut ja joustavuus helpottavat opiskeluiden, elämän ja työn yhdistämisessä, tukevat ja turvaavat kulttuurin ja aktiivisen urheilun harrastamista sekä auttavat sinua huolehtimaan terveydestäsi. Työkaverisi haluavat sinut mukaan esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan sekä erilaisten koodailu- ja harrasteprojektien pariin.

Moni solitalaisista on aloittanut uransa meillä opiskelijana. Työelämän ja opiskelijaelämän yhteensovittaminen on meille tuttua kauraa, kuten dipat ja gradutkin.

Tehtäväsi raamit

Olet mahdollisesti hakemassa töitä vasta seuraavaksi kesäksi, mutta meillä on varallesi suurempiakin suunnitelmia, kun osaset loksahtavat paikoilleen. Tarjoamme sinulle oikeita töitä kovassa seurassa.

Voit toimia meillä ohjelmistosuunnittelijana Java- tai .NET-alustalle rakennettavissa järjestelmissä, integraatioasiantuntijana järjestelmäintegraatioiden maailmassa, BI- tai DW-asiantuntijana raportointijärjestelmien ja tietovarastojen parissa, tai esimerkiksi Web Developerina selaimia halliten.

Työsi meillä alkaa kattavalla perehdytyksellä, minkä jälkeen jatkat kokeneiden solitalaisten mukana erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Pääset tekemään ensiluokkaista asiantuntijatyötä samalla kun varmistamme, että opiskelusi ja työskentelysi soljuvat saumattomasti.

Innokkuutesi ja motivaatiosi luovat edellytyksen oppimiselle. Suhtaudut kiinnostuneesti teknologiaan sekä laatuun ja koet mieluisaksi tarttua asioihin, joita et vielä ennalta osaa. Hyvät tiimityö- ja kommunikointitaidot kuuluvat työmme perusedellytyksiin. Olet tukevalla maaperällä, jos sinulla on tilannetajua ja kykenet katsomaan puhuessasi kuulijaa silmiin.

Peräänkuulutamme intohimoa

Intohimo on meille ensiarvoisen tärkeää. Intohimolla emme tarkoita sitä, että tekee jotain, mistä tykkää vaan sitä, ettei jätä pulkkaa puoleen mäkeen. Ehkä sinäkään et opiskele pelkästään koulutuksen vuoksi, vaan sinulla on polte muuhunkin.

Sinulla on jo tavalla tai toisella hankittua kokemusta tai opintoja edellä mainituissa rooleissa vaadittavista teknologisista ja sosiaalisista taidoista. Pidät silmäsi auki oppiaksesi uutta ja ymmärtääksesi tulevaisuutta.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Kurkista osoitteista dev.solita.fi, frontline.solita.fi ja solita.fi/ura lisätietoa meistä työpaikkana. Tehtävistämme kertoo mielellään lisää Ari Autio puh. 0400 799 426.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus opintorekisteriotteen ja CV:n kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 24.2.2014 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”Tuleva taitaja”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Lisätietoa

Jätä kommentti