Teknologiakonsultti

Yritys
North Patrol
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
16.3.2018

Kiinnostaako työ verkkopalvelu-, verkkokauppa- ja mobiilisovellusprojektien valmistelun ja teknologiavalintojen konsulttina?

Haemme North Patrolin tiimiin uutta jäsentä auttamaan asiakkaitamme suurten verkkopalveluhankkeiden teknologiapäätöksissä, kilpailuttamisessa ja kumppanivalinnoissa. Olemme Suomen ainut verkkopalveluhankintoihin erikoistunut riippumaton konsulttiyhtiö.

Teknologiakonsulttina toimit asiakasprojekteissamme teknisenä asiantuntijana, joka auttaa asiakasta ratkaisemaan ongelmansa sekä valitsemaan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivimmat ratkaisut.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultin työstä, mutta monipuolinen tausta verkkopalveluprojekteista, verkkopalveluteknologioista ja digitaalisen työympäristön välineistä on ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle. Arvostamme verkkomaailman ja -trendien hyvää tuntemusta sekä kykyä innostua ja ottaa selvää uusista teknologioista. Taustaltasi voit olla esimerkiksi tekninen projektipäällikkö, kokenut ohjelmistosuunnittelija, tekninen asiantuntija tai järjestelmäarkkitehti. Voit olla myös myynnin tukeen, ylläpitoon tai esimiestehtäviin ajautunut asiantuntija, tai kyllästynyt työskentelemään yhden ja saman teknologian parissa.

Itsenäinen kyky kokeilla ja arvioida teknologioita ovat työssä välttämättömiä taitoja. Edellytämme, että pystyt vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja analyyttisesti sekä visualisoimaan ehdotuksesi ymmärrettävästi.

Työssäsi meillä tarvitset myös sujuvaa taitoa ilmaista itseäsi kirjallisesti ja suullisesti, suomeksi ja englanniksi. Tyypillinen asiakasprojektimme lopputulos on esimerkiksi teknologiasuositus, tarjouspyyntödokumentti tai vaatimusmäärittely.

Kaikessa työssämme olennaisinta on auttaa asiakkaitamme saamaan projektinsa eteenpäin. Siksi toivomme konsultilta kykyä olla läsnä, ohjata keskustelua, neuvotella, kysyä kysymyksiä ja ehdottaa konkreettisia ratkaisuja. Odotamme myös rohkeutta olla asiakkaan kanssa eri mieltä silloin, kun siihen on aihetta, mutta arvostamme taitoa esittää se rakentavasti ja positiivisella asenteella.

Kaikki konsulttimme osallistuvat samanaikaisesti useisiin asiakasprojekteihin, jolloin työtehtävät ja roolit vaihtelevat. Teemme asiakasprojektimme vähintään kahden konsultin yhteistyönä. Tyypillinen asiakasprojektin kesto on noin 2-3 kuukautta. Projekteissamme pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin teknologiratkaisuihin.

Pienessä ja kasvavassa yrityksessä työskentely on joustavaa, mutta edellyttää myös hyvää työmoraalia. Asiakastyön lisäksi arvostamme mm. aktiivista otetta keskusteluihin verkossa, asiantuntija-artikkelien kirjoittamista ja oman osaamisen kehittämistä.

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti. Toimistomme sijaitsee Mannerheimintiellä Forumin talossa.

Meille tärkeää on tehdä verkosta laadukkaampaa ja auttaa asiakkaitamme löytämään hyviä kumppaneita ja toteuttamaan projektit kustannustehokkaasti, fiksuin ja kestävin ratkaisuin. Uskomme hyvän valmistelun ja ostamisen vaikuttavan suoraan lopputuloksen laatuun. Toivomme, että jaat arvomaailmamme.

Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko asiantuntijoita, joiden kanssa pääset työskentelemään ryhmässä.

Tervetuloa joukkoomme!

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Sami Kalaseen (050 307 4044 / sami.kalanen@northpatrol.com) tai lähetä hänelle vapaamuotoinen hakemuksesi 16.3.2018 mennessä.

Lisätietoa

Jätä kommentti