Tekninen projektipäällikkö

Yritys
Keskisuomalainen Oyj
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
19.12.2014

Keskisuomalainen laajentaa ensi vuoden alusta lähtien digitaalisen liiketoiminnan yksikköään keskittämällä siihen konsernin koko digitaalisen kehityksen. Yksikön tehtävänä on johtaa Keskisuomalainen-konsernin uutta digitaalista liiketoimintaa ja luoda edellytyksiä yhtiön mediabrändien liiketoiminnalle. Tavoitteena on vauhdittaa Keskisuomalaisen digitaalisen liiketoiminnan kasvua. Konsernin verkkopalvelut tavoittavat viikoittain yhteensä 800 000 eri kävijää.

Haemme nyt digitaalisen liiketoiminnan yksikköön Jyväskylään
TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi toimit kehitystiimin vetäjänä, johdat projekteja, suunnittelet kehitysprosesseja, ohjaat kehittäjien työtä ja osallistut itsekin koodaukseen. Haluat olla tekemässä Keskisuomalaisen digitaalisista palveluista maan parhaita.

– Sinulla on kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä.
– Ymmärrät isoja kokonaisuuksia ja osaat viestiä ne tehokkaasti muille, mutta olet valmis tekemään myös käytännön koodaustyötä.
– Teknisenä asiantuntijana osaat päättää, milloin tehdään itse, milloin kannattaa ostaa ulkopuolelta ja missä tilanteissa käytetään avoimen lähdekoodin ratkaisuja.
– Arvostamme ymmärrystä pilvipalveluista ja järjestelmäarkkitehtuurista.
– Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja aina innostunut uusista teknologioista.
– Tällä hetkellä käytössämme on Java-pohjainen Escenic-julkaisujärjestelmä. Lisäksi osassa konsernin verkkopalveluista julkaisualustana käytetään WordPressiä ja Drupalia.
– Tiimi toimii osittain Kuopiossa.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 19.12.2014 mennessä osoitteeseen Keskisuomalainen Oyj / Kirsi Hakaniemi, PL 159, 40101 Jyväskylä tai sähköpostiin osoitteeseen kirsi.hakaniemi@keskisuomalainen.fi

Lisätietoja antavat:
Verkkoliiketoiminnan päällikkö Kirsi Hakaniemi, 050 4060467 tai kirsi.hakaniemi@keskisuomalainen.fi
Projektipäällikkö Tuomas Kärsämä, 050 4060469 tai tuomas.karsama@keskisuomalainen.fi

Keskisuomalainen Oyj on pörssissä noteerattu viestintäyhtiö, joka kustantaa 26 tilattavaa lehteä, 23 kaupunkilehteä ja seitsemää erikois- ja ammattilehteä. Yhdessä digitaalisten palvelujen kanssa tavoitamme viikoittain 2,3 miljoonaa suomalaista. Yhtiön vuoden 2013 liikevaihto oli noin 150 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 1400 henkilöä.

Lisätietoa

Jätä kommentti