Team Lead, UX&Development

Yritys
HiQ Finland
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Palkkataso
Yli 5 000 € / kk
Viim. hakupvm
30.4.2021

Etsimme Team Leadia uuteen Full Stack User Experience-tiimiimme.

Team Leadin kanssa on helppo kommunikoida ja hän välittää aidosti alaisistaan. Asenteeltaan Team Lead on innostava ja valmis laittamaan kätensä saveen tarpeen tullen.

Team Leadin tehtäviin kuuluu omasta tiimistä ja sen kehittymisestä huolehtiminen niin tiimin kasvattamisen kuin kompetenssin kehityksenkin saralla. Team Leadilta löytyy myös osaamista tarjousten teossa avustamiseen ja työmääräarvioihin. Kokemus arkkitehtuureista tai Lead Developer-roolista onkin tehtävässä hyödyksi.

Roolissa kokemus etenkin seuraavista teknologioista on hyödyksi

-Modernit JavaScript-frameworkit (React, Vue, Angular)
-Node, Java
-Pilvipalvelut
-CMS-järjestelmät

Tiimi koostuu taitavista kehittäjistä ja designereista, jotka työskentelevät laaja-alaisesti erilaisten digitaalisten palveluiden ja käyttökokemuksen parissa.

Team Leadille on tiedossa mielenkiintoinen rooli, jota on mahdollisuus muokata omakseen, erinomaisella tiimihengellä varustetussa tiimissä.

Kaikille työntekijällemme tarjoamme innostavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, kasan henkilöstöetuja sekä tietenkin mielenkiintoisia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet sopivasi rooliin ja haluat osaksi HiQ-perhettä, lähetä hakemuksesi meille! Paikka täytetään heti sopivan hakijan osuessa kohdalle.

Perustelethan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea valinta UX Team Leadiksi. Lisäkysymyksiä roolista voi esittää sähköpostilla Tiina Laaksoselle (tiina.laaksonen@hiq.fi)

Lisätietoa

Jätä kommentti