Team Lead Developer

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
18.5.2018

Haemme Barabran Team Lead Developerin tehtävään kokenutta ja monipuolista osaajaa, jolla on myös halu toimia dev-tiimimme esimiehenä.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus kehitystyöstä ja pystyt toimimaan konsultoivassa roolissa asiakastyössä. Etsimällämme henkilöllä on halu ottaa vastuu osaamisestamme ja sen kehittämisestä sekä varmistaa projektien sujuvuus teknologisesta näkökulmasta. Osana työtäsi autat asiakastiimejämme tarjoamaan parempia ratkaisuja asiakkaille.

Toivomme, että sinulla on kokemusta siitä mitä koodaaminen on erityisesti tuotantotoimiston näkökulmasta. Tunnet ohjelmointikielistä hyvin ainakin PHP:n ja JavaScriptin sekä luonnollisesti myös HTML ja CSS ovat hyvin hallussa. Julkaisujärjestelmistä WordPress on sinulle tutuin, mutta etua on myös muiden alustojen tuntemisesta. Haluamme myös, että sinulla on jonkin verran kokemusta Linux-palvelinten ylläpidosta ja DevOps on käsitteenä tuttu. Et pelkää myöskään kääriä omia hihojasi ja osallistua suunnitteluun sekä koodaukseen, sinulla on myös teoriatason käsitystä ohjelmistokehityksestä ja versionhallinta on mieluisa leikkikaveri.

Tarjoamme mielenkiintoisia asiakasprojekteja osana yli 70 henkilön Heku-ryhmää. Työkulttuurimme on rento ja työtä toteutetaan moderneilla teknologioilla työlleen omistautuneiden työkavereiden kanssa. Pääset myös tulevaisuudessa vaikuttamaan dev-tiimin kasvuun ja kehittymiseen.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Team Lead Developer”.

Lisätietoa

Jätä kommentti