Sovelluskehittäjiä (etätöihin)

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.9.2018

Toivotko uusia haasteita kivassa työpaikassa ja mielenkiintoisten sovelluskehitysprojektien parissa, mutta mahdollisuudet tuntuvat keskittyvän Suomen suurimpiin kaupunkeihin? Ei hätää – meillä on sinulle ratkaisu: tule Ambientialle sovelluskehittäjäksi ja saat vapauden työskennellä etänä omalla kotipaikkakunnallasi! Tämä on loistava mahdollisuus esimerkiksi pienyrittäjälle, joka haluaa siirtyä palkkatyösuhteeseen vakaalle kuukausipalkalle ilman yrittäjyyteen kuuluvaa riskiä.

Rekrytoimme sovelluskehittäjiä monipuolisiin verkkopalveluprojekteihin kaikille toimipisteillemme Suomessa (Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere ja Turku), mutta jos molemminpuoliset odotukset kohtaavat, mikään ei estä työskentelemästä mistä tahansa päin Suomea tai maamme rajojen ulkopuolelta – kunhan olemme suurin piirtein samalla aikavyöhykkeellä ja puhumme samaa kieltä. Olemme kiinnostuneita sovelluskehittäjistä, joille ohjelmointikieli tai -kehitys on työkalu, jolla toteutetaan maailmanluokan verkkopalveluita ja autetaan asiakasta menestymään.

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden kehittää huippuluokan verkkopalveluita Suomen merkittävimmille julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijoille. Pääset mukaan projekteihin, jotka voivat olla haastavia, mutta tulet takuulla oppimaan uutta. Saat tueksesi esimiehen ja työyhteisön, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Sujuvan työteon mahdollistavat ajantasaiset työvälineet ja nopea nettiyhteys.

Ambientialla on parinkymmenen vuoden kokemus hajautetuista tiimeistä, joten etätyö ja joustavat työaikajärjestelyt ovat meillä aidosti arkipäivää. Viestimme aktiivisesti videoneuvottelutyökalujen, pikaviestimien ja intranetin avulla. Kehittäjien omassa chat-ryhmässä käydään vilkasta keskustelua tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista. Johto pitää kuukausittain koko henkilöstölle tarkoitetun infopaketin ajankohtaisista asioista ja kaksi kertaa vuodessa kokoonnumme koko henkilöstön voimin saman katon alle oppimaan uutta, jakamaan osaamista ja pitämään hauskaa.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta web-ohjelmoinnista, ketteristä menetelmistä ja projektityöskentelystä. Tässä tehtävässä korostuu itseohjautuvuus ja kyky pyytää apua ja neuvoja tarvittaessa matalalla kynnyksellä. Edellytämme osallistumista sovittuihin palavereihin ja muihin tärkeisiin tapaamisiin lähtökohtaisesti etänä, mutta muutoin saat määrittää itse vapaasti miten ja missä teet töitä. Jotta vuorovaikutus tiimin ja asiakkaan kanssa onnistuu jouhevasti, toivomme, että sijaitset samalla aikavyöhykkeellä muiden ambientialaisten kanssa. Vaadimme myös moitteetonta suomen kielen osaamista, koska asiakasprojekteissamme viestintä ja kehitettävät verkkopalvelut ovat pääsääntöisesti vielä suomeksi.

Tällä hetkellä teemme töitä muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: Java, OpenShift, Angular, Git, Rest, Docker, Spring. Lista elää ja päivittyy luonnollisesti koko ajan ja pääset myös halutessasi vaikuttamaan, millaisten teknologioiden parissa teemme töitä tulevaisuudessa. Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa – ja alalle tyypillisesti opittavaa tulee lisää koko ajan.

Työsuhde alkaa mahdollisuuksien mukaan parin päivän yleisperehdytyksellä Hämeenlinnassa ja tämän jälkeen perehdytys jatkuu lähimmällä Ambientian toimistolla. Tarvittava perehdytys suunnitellaan palkattavan henkilön kanssa yhdessä henkilökohtaisesti. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen ja työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.

Kiinnostuitko?
Tutustu blogiimme ja asiakastöihimme saadaksesi lisää kuvaa meistä: www.ambientia.fi/blogi
www.ambientia.fi/caset

Voit kysyä lisää tehtävästä ja Ambientialla työskentelystä Senior Software Architect Juhalta, joka juttelee kanssasi mielellään Ambientian Facebook-chatissa 11.9. klo 15–16, 18.9. klo 15–16 ja 21.9. klo 14–15: https://www.facebook.com/ambientia/

Hae tehtävään viimeistään 28.9. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/sovelluskehittajia-etatoihin/ Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä! Ainakin ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelutyökalun välityksellä.

Lisätietoa

Jätä kommentti