Sovelluskehittäjä (WordPress & JavaScript)

Yritys
Frantic
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
15.3.2019

Oletko sinä meidän asiantuntijatiimimme uusi jäsen?

Etsimme asiakaslähtöistä sovelluskehittäjää, jolla on tiimityöskentelytaidot hallussa. Tuleva roolisi muovautuu back- ja front-end puolille oman osaamisesi ja intohimosi mukaan, ja tämän lisäksi pääset haastamaan itseäsi myös muilla teknisillä osa-alueilla. Työssäsi tulet hyödyntämään WordPressin lisäksi asiakaskohtaisesti valittuja ja heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja sekä teknologioita.

Mikäli olet innostunut syventymään päivänpolttaviin teknologioihin ja toteuttamaan huippulaadukkaan kehitystyön periaatteita aina moniulotteisista yritysintraneteistä korkean profiilin kuluttajapalveluihin, saatat olla etsimämme tyyppi.

Hienoa, jos hallitset myös konsultoivan roolin asiakastyössä ja olet kiinnostunut työskentelemään useiden eri verkkoalustojen sekä monipuolisten ja bisneskriittisten konseptien parissa. Jos kaikki tämä kuulostaa sinulta, jatka lukemista!

Odotamme sinulta:
– Vahvaa osaamista räätälöidyistä WordPress-toteutuksista, PHP:sta ja MySQL:stä
– Kokemusta JavaScript-ohjelmoinnista ja tietämystä moderneista JavaScript-frameworkeista
– Olio-ohjelmointiosaamista
– Kokemusta Git-versionhallinnasta
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
– Sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi
– +3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

On plussaa, jos sinulla on:
– Ymmärrystä verkkopalveluiden UX-suunnittelusta
– Ymmärrystä analytiikkapalveluista (esim. Google Analytics)
– Kokemusta ketteristä kehitysmalleista, erityisesti Scrumista
– Ymmärrystä esim. Contentfulista, WooCommercesta, HubSpotista
– Ymmärrystä ja kokemusta integraatioista sekä erilaisista rajapinnoista

Miksi kannattaa hakea Franticille:

Frantic on 22-vuotias strategiaan, suunnitteluun ja sovelluskehitykseen erikoistunut yritys. Kehitämme digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta yhdistämällä ihmislähtöisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen periaatteita.

Suuri osa tekemisestämme pohjautuu ongelmanratkaisuun monimuotoisissa tiimeissä, kuitenkaan unohtamatta vertaistukea muilta kehittäjäkollegoilta. Työllä, jota teemme on vaikutus ihmisten arkeen, ja tehtävät, joita työstämme ovat usein haastavia, tarjoten meille jatkuvasti mahdollisuuksia oppia lisää. Kirsikkana kakun päällä tarjoamme meikäläisille vuosittaisen budjetin käytettäväksi ammatilliseen kehittymiseen (konferenssit, koulutukset, sertifikaatit – sinä päätät).

50 hengen devaajayhteisömme kokoontuu viikoittain keskustelemaan uusista teknologioista, esittelemään demoja ja jakamaan tietoa alan johtavista konferensseista joihin osallistumme aktiivisesti. Tech-tiimimme jakautuu tämän lisäksi alakompetenssiryhmiin, joissa prototypoidaan sekä keskustellaan uusista ideoista ja ratkaisuista mielenkiintoisten aiheiden parissa kuten JavaScript frameworkit, pilvialustat & arkkitehtuuri sekä erilaiset sisältöalustat.

Kulttuurimme on rento ja joustava, ja pyrimme olemaan paras työnantaja riippumatta siitä, missä elämäntilanteessa olet tai mihin haluat urallasi edetä. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla tehdä elämästäsi vielä ripauksen mukavampaa – mainittakoon esimerkiksi Frantic remote office – konsepti, joka mahdollistaa työskentelyn miltei mistä tahansa maailman kolkasta käsin. Olemme tiivis porukka, joka viihtyy yhdessä myös sen jälkeen kun läppäri sulkeutuu työpäivän päätteeksi (kurkkaa vaikka Instagram-tiliämme).

Eikä tässä vielä kaikki; tarjoamme vielä kaupan päälle työterveyshuollon, hammashuollon, viikoittaisen lounaan ja aamupalan, laadukasta kahvia, teetä, virvokkeita ja välipaloja toimistolla, kuten myös liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaseteleitä ja niin edespäin.

Deadline: Mikäli sovit kuvaukseen ja sytyit, lähetä viivyttelemättä hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja:

Kysymykset ja tiedustelut työnkuvan yksityiskohdista (esim. projekteista, asiakastöistä ja teknologioista): Tech Lead Ahti Nurminen (+358 40 099 8604)

Muut tiedustelut: HR-päällikkö Salla Järvinen (+358 40 540 1188)

Kerro meille hieman osaamisestasi ja liitä CV:si (+ palkkatoiveesi) alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Frantic Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti