Sovelluskehittäjä (mm. Liferay, React)

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Joensuu, Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku tai etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
9.8.2020

Haemme kokenutta sovelluskehittäjää tekemään pitkiä ja monipuolisia julkisen sektorin softakehitysprojekteja.

Työssämme yhdistyy ihmisymmärrys, liiketoiminta ja teknologia

Ambientialla suunnitellaan, tutkitaan, rakennetaan ja kehitetään yhdessä – olemme kehittyneet 24 vuoden taipaleen aikana softatalosta liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritykseksi. Luomme asiakkaillemme konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Asiakaskuntamme onkin monipuolinen ja kättemme jälki näkyy monenlaisissa projekteissa. Referenssiasiakkaitamme julkisen sektorin puolelta ovat muun muassa Helsingin yliopisto, Ulkoministeriö, Liikennevirasto ja Kirkon tiedotuskeskus.

Ratkaisuja paikkariippumattomasti

Asiakkaillemme tekemissämme ratkaisuissa käytämme usein mm. mikropalvelutekniikoita kuten Spring Boot sekä Liferay-alustaan pohjautuvia tekniikoita. Ajoympäristönä toimii yhä useammin oma tai julkinen pilvi-infra, vaikka perinteisten virtuaalipalvelintenkin kanssa pääsee työskentelemään säännöllisesti. Kehitys tapahtuu pääosin JVM-pohjaisilla teknologioilla, joiden käyttöliittymät rakennetaan moderneilla JavaScript-kirjastoilla kuten React, Vue.js ja Angular. Docker-, Ansible- ja Kube-osaamisesta on myös hyötyä.

Etätyö on meillä arkipäivää ja paikkariippumaton työskentely onkin tarjonnut useille ambientialaisille joustoa omaan arkeen. Saat itse valita debuggailetko mielummin kotisohvalta käsin vai haetko piristystä arkeen jollain 5 toimistostamme tai esimerkiksi Costa Del Solin auringosta syksyn edetessä ja päivien pimentyessä. Kattavien työsuhde-etujen lisäksi saat kaupan päälle osaavat ja huumorintajuiset kollegat.

Millaista osaajaa etsimme?

Etsimämme osaaja nauttii työskentelystä erilaisten teknologioiden parissa, ymmärtää julkisen sektorin tavan toimia ja välittää siitä, mitä tiimi saa yhdessä aikaan yhteiskuntamme hyväksi. Tehtävä voi sopia juuri sinulle, mikäli alla olevat ominaisuudet kuvastavat sinua!

-Haluat tehdä kestoltaan pitkiä ja yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja
-Aikaisempaa kokemusta ainakin yhdestä yllä mainituista tekniikoista, teknologioista ja kirjastoista
-5 – 9 vuotta työkokemusta IT-alalta, ei välttämättä kehittämisestä, vaan mikä tahansa IT-alan kokemus on plussaa
-Intoa jatkuvasti kehittyä osaajana ja halua kehittää asioita yhdessä muiden kanssa
-Rohkeutta ratkaista monimutkaisiakin ongelmia vastapainona rutiinitöille
Suomen kielen taito vähintään CERF C2

Mihin tulevaisuus sinut vie?

Mikäli mieltäsi kutkuttavat uudet haasteet ja suuntanasi voisi olla sovelluskehittäjän tehtävät Ambientialla, hae viimeistään 9.8.2020 täyttämällä kotisivuillamme oleva lomake huolellisesti: https://www.ambientia.fi/tyopaikat/software-developer/. Liitäthän lomakkeelle myös CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Lisätietoja kohtaan toivomme, että lisäät selkeät perustelut sille, miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit.

Käymme hakemuksia läpi hakuajan päätyttyä palattuamme kesälomilta. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa mieluiten 18.8. tai 15.9. Olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen elokuun loppuun mennessä.

Haluatko tutustua meihin lisää?

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään HR Specialistimme Jenni Heinonen 17.7. klo 13-14 numerosta 040 834 3382. Tutustu ihmeessä myös blogiimme ja asiakastöihimme sekä sosiaalisen median kanaviimme:

Blogi: https://www.ambientia.fi/blogi/
Asiakastyöt: https://www.ambientia.fi/caset/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ambientia
Facebook: https://www.facebook.com/ambientia
Instagram: https://www.instagram.com/ambientiaoy/
Twitter: http://www.twitter.com/ambientia

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 20,2 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 190 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.

Lisätietoa

Jätä kommentti