Sovelluskehittäjä ja web-kehittäjä

Yritys
Sempre Media oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
3.4.2013

Sempre Media Oy suunnittelee ja toteuttaa moderneja verkkosovelluksia. Tiedämme kuinka hyödyntää verkon voimaa ja vuosien kokemuksella osaamme tehdä sen tehokkaasti ja tyylikkäästi.

Sempre Media Oy perustettiin vuonna 2006 viiden kokeneen yrittäjän ja osaajan polkujen kohdatessa. Semprestä on sittemmin kasvanut vakavarainen yritys. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, ja useimmat uudet asiakkaat ovat tulleet taloon vanhojen tyytyväisten asiakkaiden suosituksella. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingin Arabianrannassa.

Rakastamme kauniiden ja toimivien verkkosovellusten suunnittelua niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Asiakaskuntamme kirjo ulottuu pienistä start-up-yrityksistä suuriin pörssiyrityksiin. Tekninen taitotasomme, visuaalinen ajattelutapamme ja käytettävyyden tuntemuksemme tekevät meistä kokonaisvaltaisen yhteistyökumppanin asiakkaidemme verkkoratkaisuja varten.

Etsimme nyt kahta uutta sempreläistä. Etsimme ensisijaisesti täysipäiväisiä tekijöitä, mutta osa-aikaisuus on myös mahdollinen.

Sovelluskehittäjä

Haemme tiimimme täydennykseksi sovelluskehittäjää, jolla on kokemusta olio-ohjelmoinnista. PHP:n rautainen osaaminen on välttämätöntä, muista kielistä plussaa. Hallitset myös webin perustekniikat: HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin. Linux-ympäristön tuntemus, Linux-palvelinten ylläpito, tietokantasuunnittelu, versionhallintaohjelmistojen käyttö ja monipuolisten testausmenetelmien hallinta ovat plussaa. Standardit ovat päivittäistä kauraasi, mutta osaat erottaa myös teorian ja tosielämän toisistaan. Ohjelmointikielien lisäksi hallitset ainakin suomea ja englantia.

Tulet viettämään päiväsi haastavien asiakasprojektien ohella myös innovatiivisen Monet-julkaisujärjestelmämme parissa, jonka edelleenkehittämiseen pääset samalla vaikuttamaan.

Toivomme pikaisia yhteydenottoja, viimeistään 3.4. mennessä. Lähetä CV, hakemus ja mahdolliset referenssit osoitteeseen rekry (a) sempre.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä myös lisätietoja. Odotamme yhteydenottoasi!

Web-kehittäjä

Haemme tiimimme täydennykseksi web-kehittäjää, joka taitaa webin perustekniikat: HTML:n, CSS:n, JavaScriptin ja jQueryn. Standardit ovat päivittäistä kauraasi, mutta osaat erottaa myös teorian ja tosielämän toisistaan. Ymmärrät responsiivisen suunnittelun tekniset vaatimukset ja olet ehkä jo toteuttanutkin responsiivia sivustoja. Kokemus JavaScript-sovellusten ja jQuery-pluginien suunnittelusta katsotaan eduksi. Ohjelmointikielien lisäksi hallitset ainakin suomea ja englantia.

Monipuolisissa asiakasprojekteissa olet jatkuvasti tekemisissä innovatiivisen Monet-julkaisujärjestelmämme kanssa, jonka edelleenkehittämiseen pääset halutessasi samalla vaikuttamaan.

Toivomme pikaisia yhteydenottoja, viimeistään 3.4. mennessä. Lähetä CV, hakemus ja mahdolliset referenssit osoitteella: rekry (a) sempre.fi. Samasta osoitteesta voi kysellä myös lisätietoja. Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoa

Jätä kommentti