Sovelluskehittäjä digitoimiston Venture-tiimiin

Yritys
MEOM
Paikkakunta
Helsinki, Jyväskylä, etänä
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
11.6.2021

Hei sinä kokenut ohjelmistokehittäjä, koetko jämähtäneesi korporaation koneistoon, jossa liian moni asia toistaa itseään, dailyistä toteutuksiin? Kaipaatko aikaa, jolloin sait kehittää jotain uutta ja jännittävää, ehkä jopa startup-maailmassa?

Vai oletko niitä rohkeita yrittäjäksi lähteneitä, joiden startup-taipaleella tähdet eivät olleet aivan oikeassa asennossa? Paloa uuden luomiseen edelleen olisi, mutta ajatus uuteen startupiin lähtemisestä tuntuu tällä hetkellä liian etäiseltä?

Tai kenties olet kokenut konsultti, joka on jyrännyt suomalaisen toimisto-osaamisen kärjessä jo vuosia, mutta olet hiljalleen alkanut kaivata jotain ihan muuta kuin vain vaihtoa yhdestä isosta toimistosta toiseen.

Tai ehkä olet sovelluskehittämisen monilahjakkuus, ja kokenut tiukan teknisen roolin rajoittavana? Haluat tehdä myös designia, kehittää, ehkä vetää projektia ja miettiä prosesseja.

Jos intohimosi on uuden luominen ja ideoiden muuttaminen liikevaihdoksi oivaltavan teknisen innovaation kautta, niin pyydämme sinua tutustumaan tähän avoimeen työpaikkaan meillä MEOMilla, 7 hengen vahvuisen Venture-tiimin sovelluskehittäjänä.

Työsi ytimessä on sovellusten määrittely ja toteuttaminen startup-asiakkaidemme idean ja liiketoimintamallin pohjalta. Ensisijaiset teknologiavalintamme ovat React ja React Native.

Tiedät kokemuksesta miten startup-maailma toimii. Tunnistat asiakasyritysten tarpeet, luot niihin päteviä käytännön ratkaisuja ja osaat myös viestiä tämän asiakkaalle sekä tiimille.

Ymmärrät, että onnistunut tuotekehitys on yhtä lailla pätevän MVP:n toteutusta kuin loppuasiakkaista oppimista. Näet jo ennalta skaalautumista tukevia ratkaisuja, mutta löydät budjetin ja aikataulun kannalta optimaalisen tien maaliin.

Lue jämptimpi tehtäväkuvaus ja hakuohjeet sivustoltamme.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä MEOM Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti