Sovelluskehittäjä

Yritys
Management Events Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
26.6.2013

Haemme liiketoimintalähtöistä ja tulosorientoitunutta sovelluskehittäjää kasvavaan inhouse-sovelluskehitystiimiimme .

Päävastuullasi tulee olemaan B2B-palveluprosesseja tukevien web-palveluiden ja sovellusten tekninen suunnittelu ja ohjelmointi. Tehtävänkuva sisältää sekä frontend että backend kehitystä – painotus on vahvemmin bakcend-kehityksessä. Toimimme ketterästi Scrum-kehitysmallilla. Sovelluskehitystä tilaavina asiakkaina toimivat kansainvälisen konsernimme liiketoiminnot.

Tehtävään soveltuva henkilö

– omaa vankkaa kokemusta web-sovellusten toteutuksesta: PHP, MySQL ja Javascript vahvimpina osaamisalueina
– tuntee nykyiset toteutustekniikat ja seuraa kehitystä aktiivisesti
– omaa vahvaa palvelinosaamista sekä kokemusta frameworkeista ja jQuerysta
– on työskennellyt lähellä liiketoimintaa vaativissakin projekteissa, joissa on päässyt näkemään ja tekemään laaja-alaisesti sovelluskehitystä uusilla ohjelmointiteknologioilla
– on kiinnostunut liiketoiminnasta ja ratkaisuorientoituneena tuo esiin myös omia ajatuksia mitä sovelluskehityksellä voidaan mahdollistaa
– on asioita edistävä ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä

Tehtävän taitovaatimukset:

– Php 5 ja olio-ohjelmointi
– Websivujen kehitys (html ja css)
– Javascript/jQuery
– MySql

Arvostamme lisäksi osaamista:

– Php frameworkit ja erityisesti Yii
– Microsoft sql, crm ja .net

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä yhdessä Euroopan Parhaista Työpaikoista. Meillä pääset tekemään edistyksellisiä ratkaisuita lähellä liiketoimintaa ja näkemään kädenjälkesi vaikutuksen suoraan. Toimintamme kasvu ja kehitys, yhdessä tekemisen ilo ja vahvat palkitsemisjärjestelmämme pitävät Sinut vauhdissa!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si linkin https://hire.jobvite.com/j?cj=ogkkXfwB&s=Vierityspalkki kautta. Liitä mukaan listaus taidoistasi ja esimerkki toteutuksesta, josta olet erityisen ylpeä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
Katja Gulin vastaa arkisin klo 08.00 – 16.00 huolellisesti valmisteltuihin kysymyksiisi puhelimitse numerossa +358 (0)40 140 5609.

Lisätietoa

Jätä kommentti