Sosiaalisen median asiantuntija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Jyväskylän kaupunki

Paikkakunta: Jyväskylä

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto, Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 31.8.2022

Etsimme Jyväskylän kaupungille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SOSIAALISEN MEDIAN ASIANTUNTIJAA

verkkoviestinnän tiimiin. Kaupungin sosiaalinen median pääkanavat on päivittäisiä työkalujasi, mutta muutkin verkkoviestinnän osa-alueet ovat sinulle tuttuja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista ja sen analytiikasta. Toimit organisaation sisällä sosiaalisen median viestinnän asiantuntijana koordinoiden, konsultoiden, sparraten ja kouluttaen. Vedät sosiaalisen median kehittämiseen keskittyvää työryhmää.

Osaat kirjoittaa taitavasti eri medioihin. Tiedät eri medioiden tyylit ja sinulta sujuvat verkkotekstit, haastattelut, artikkelit ja tiedotteet. Lisäksi osaat suunnitella ja luoda oma-aloitteisesti juttukokonaisuuksia kaupungin verkkolehteen, jonka sisällöllisestä kehittämisestä myös vastaat. Sinulla on visuaalista silmää, hallitset kuvankäsittely- ja videoeditointiohjelmien perusteet sekä osaat kuvata.

Osana viestinnän ja markkinoinnin tiimiä viestit sekä kuntalaisille että henkilöstölle kaupungin omissa medioissa. Arjessa työskentelet monien asiantuntijoiden ja esimiesten sekä palveluista vastaavien kanssa. Ympärilläsi työskentelee useita viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Esimiehesi on viestintäjohtaja. Työtehtäviä hoidat osin etänä ja osin lähitöissä. Työtehtävissä liikut tarvittaessa eri puolilla kaupunkia.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta viestimisestä sosiaalisessa mediassa. Arvostamme kokemusta sisällöntuotannosta ja verkkoviestintätyöstä. Englanninkielen sujuva osaaminen on tarpeen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2900-3200 eur/kk riippuen osaamisesi monipuolisuudesta. Lisäksi maksamme KVTES:n mukaisesti työkokemuslisää.

Toivottavasti voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut pyritään toteuttamaan mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

(Lisätietoa linkin takana.)


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun