Sosiaalisen median asiantuntija

Yritys
Jyväskylän kaupunki
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.8.2022

Etsimme Jyväskylän kaupungille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SOSIAALISEN MEDIAN ASIANTUNTIJAA

verkkoviestinnän tiimiin. Kaupungin sosiaalinen median pääkanavat on päivittäisiä työkalujasi, mutta muutkin verkkoviestinnän osa-alueet ovat sinulle tuttuja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista ja sen analytiikasta. Toimit organisaation sisällä sosiaalisen median viestinnän asiantuntijana koordinoiden, konsultoiden, sparraten ja kouluttaen. Vedät sosiaalisen median kehittämiseen keskittyvää työryhmää.

Osaat kirjoittaa taitavasti eri medioihin. Tiedät eri medioiden tyylit ja sinulta sujuvat verkkotekstit, haastattelut, artikkelit ja tiedotteet. Lisäksi osaat suunnitella ja luoda oma-aloitteisesti juttukokonaisuuksia kaupungin verkkolehteen, jonka sisällöllisestä kehittämisestä myös vastaat. Sinulla on visuaalista silmää, hallitset kuvankäsittely- ja videoeditointiohjelmien perusteet sekä osaat kuvata.

Osana viestinnän ja markkinoinnin tiimiä viestit sekä kuntalaisille että henkilöstölle kaupungin omissa medioissa. Arjessa työskentelet monien asiantuntijoiden ja esimiesten sekä palveluista vastaavien kanssa. Ympärilläsi työskentelee useita viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Esimiehesi on viestintäjohtaja. Työtehtäviä hoidat osin etänä ja osin lähitöissä. Työtehtävissä liikut tarvittaessa eri puolilla kaupunkia.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta viestimisestä sosiaalisessa mediassa. Arvostamme kokemusta sisällöntuotannosta ja verkkoviestintätyöstä. Englanninkielen sujuva osaaminen on tarpeen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2900-3200 eur/kk riippuen osaamisesi monipuolisuudesta. Lisäksi maksamme KVTES:n mukaisesti työkokemuslisää.

Toivottavasti voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelut pyritään toteuttamaan mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

(Lisätietoa linkin takana.)

Lisätietoa

Jätä kommentti