Software Developer / Ohjelmistokehittäjä

Yritys
Smilehouse Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
23.6.2013

Smilehouse on sähköisen kaupankäynnin pioneeri, joka toteuttaa vaativia verkkokauppahankkeita markkinoiden moderneimmalla ja kehittyneimmällä teknologialla. Toteuttamamme palvelut keräävät miljoonia asiakaskohtaamisia päivittäin. Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Musta Pörssi, Seppälä, Iittala, Orion, Finlayson ja Paulig. Olemme Suomen ainoa yritys, joka on fokusoitunut sähköisen kaupan ohjelmistokehitykseen tässä laajuudessa.

Tule meille töihin ja kehity kansainvälisen verkkokaupan huippuosaajaksi

Ohjelmistokehittäjä / Software Developer

Olet vastavalmistunut tai muutaman vuoden työelämässä ohjelmointikokemusta kartuttanut ohjelmistokehittäjä. Olet tiimipelaaja ja sisimmältäsi intohimoinen nörtti. Haluat toteuttaa ohjelmistoa eheästi ja kauniisti. Haluat kehittyä ohjelmistokehittäjänä ja sparraat mielelläsi kollegoidesi kanssa.

Hallitset Javan. Olet kiinnostunut käyttämään ohjelmoidessasi TDD:tä. Lisäksi tunnet Spring Frameworkin, J2EE teknologioita ja web-kehitykseen liittyviä muita teknologioita (JavaScript, HTML, jne). Haluat toteuttaa korkeaa laatua ja työskentelet mielelläsi ketterillä menetelmillä. Olet kiinnostunut laajojen ja bisneskriittisten järjestelmien toteuttamisesta.

Tervetuloa asiantuntijarooliin työyhteisöön, joka puhaltaa yhteen hiileen! Palkkaamme ohjelmistokehittäjiä toteuttamaan laadukkaita verkkokaupparatkaisuja markkinoiden parhailla teknologioilla. hybris (www.hybris.com) on maailman nopeimmin kasvava monikanavaisen kaupan teknologia-alusta, jota hyödyntävät kansainvälisessä kaupassaan mm. Adidas, Coca-Cola, Nikon ja Ericsson.

Koulutamme sinusta sertifioidun hybris-osaajan. Koulutusohjelma on suunnattu Java J2EE ohjelmistokehittäjille ja ohjelmistoarkkitehdeille. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on mahdollisuus sertifioitua.

Smilehouse tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Työskentelyssämme korostuvat avoimuus, rohkeus ja hyvä tiimihenki. Toimitilamme Helsingin Sörnäisissä ja käyttämämme projektimenetelmät tukevat ketterää työskentelyä. Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja samaa odotamme myös Sinulta.

Lähetä hakemuksesi 23.6.2013 mennessä osoitteessa http://service.joberate.com/redirect/url/3b03-b0-2e-86-702c92
Lisätietoja tehtävästä antavat Jaakko Hartikainen (044-3500 445) ja Elina Mauno (040-5868 812).

Avainsanat: java, spring, xml, CI, TDD, agile projects, lead developer, solution architect, hybris, ecommerce

Katso myös: Ura meillä, Uskomme arvoihin, Teknologiat, Matin tarina: Ratkaisujen pitää olla 100% luotettavia

Jätä kommentti