Software Developer, Joensuu

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Joensuu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.3.2012

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme Java EE -ohjelmoijaa vastaamaan ja kehittämään asiakkaillemme monikerroksisia konsernitason ratkaisuja. Ambientialla pääset liittymään avoimen kulttuurin organisaatioon, joka toivoo sinulta haastamista ja perusteltuja mielipiteitä – yrityksemme etua tietenkään unohtamatta.

Tehtävääsi voidaan kuvata monella nimikkeellä, kuten Java EE -ohjelmoija, Java-kehittäjä, Java-ohjelmoija tai sovelluskehittäjä. Käytännössä tehtävä sisältää Java EE -pohjaisten verkkosovellusten määrittelyä, toteuttamista ja testaamista yhdessä projektiryhmän kanssa.

Ambientian ammattilaiset työskentelevät vaihtelevissa projekteissa, joita teemme useille eri toimialoille. Referenssilistamme onkin kattava ja keskimääräinen projektikestomme noin puoli vuotta. Työmme on usein haastavaa ja kinkkistä, mutta samalla taatusti ammattitaitoa kehittävää. Kaikki Java-kehittäjämme ovat sertifioituja osaajia. Sinulle taas on jo kertynyt kokemusta ohjelmistotuotannosta ja hallitset Java-ohjelmoinnin ja relaatiotietokannat. Olet koulutukseltasi DI/FM/Ins. tai sinulla on muuta vahvaa näyttöä osaamisestasi ohjelmistokehityksessä. Otamme myös valmistumisen kynnyksellä olevat opiskelijat huomioon.

Olet innovatiivinen ja ratkaiset nopeasti ryhmälle kuuluvat tehtävät. Viihdyt hyvin kiinteässä yhteistyössä tärkeimpien asiakkaidemme kanssa ja ymmärrät tulosten saavuttamisen merkityksen. Tiedostat teknisen kehityksen aiheuttamat vaatimukset työllesi. Oleellisia tekniikoita työn kannalta ovat suunnittelumallit, Java Portletit, Servletit, Hibernate ja XML sekä suomen ja englannin kieli.

Tarjoamme työpaikaksesi koko ajan kehittyvän yrityksen ja inhimillisen mittaisia työviikkoja. Projektimme ovat suomalaisittain merkittäviä ja teknisesti haastavia. Niissä pääset mukaan ketterässä hengessä toimivaan ryhmään, jossa jokaiseen työntekijään luotetaan ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan.

Tehtävässä sijoitut Joensuun toimipisteeseemme. Työn luonteesta johtuen osittainen etätyö on neuvoteltavissa.

Hae tehtävään viimeistään 18.3.2012 lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sami.pippuri@ambientia.fi. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea selkeä näyttö siitä, miksi juuri sinut tulee valita. Merkitse hakemukseesi selkeästi, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.3. ja 15.3. projektipäällikkö Sami Pippuri numerossa 041 4304128.

Lisätietoa

Jätä kommentti