Sivustokehittäjä (sitebuilder, web-devaaja, web-kehittäjä, web-ohjelmoija)

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu Crasmanin asiakkaiden verkkopalveluiden rakentaminen ja päivittäminen. Vastaat asiakkuuspäälliköiden sinulle osoittamien uusien verkkopalveluiden teknisestä tuotannosta sekä asiakkaidemme olemassa olevien verkkopalveluiden päivityksistä.

Sijoitut Crasmanin Asiakkuudet ja Projektit -tiimiin ja raportoit työstäsi myyntijohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on hyvä tuntemus CSS- sekä XHTML-teknologioista ja JavaScriptistä sekä sen yleisimmistä kirjastoista (jQuery, Mootools). Tunnet käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet hyvin. Tunnet Apachen, PHP:n ja MySQL:n toiminnan perusteita ja osaat käyttöliittymäsuunnittelun alkeet. Sinulla on ohjelmoinnin tai mediatekniikan ammatillinen tutkinto tai vahva näyttö pitkäaikaisesta itseopiskelusta. Yli vuoden ammatillinen kokemus ohjelmoijan tai sivustokehittäjän työstä on etu.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Luet ja kirjoitat sujuvasti sekä puhut välttävästi englantia.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Henry Liukko-Sipi, puh. 044 5352121, henry@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen henry@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti