Sitebuilder

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
6.10.2017

Tahdotko oppia uutta joka päivä? Saako tiimityö esiin parhaat puolesi? Tahdotko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2017, sija 19)? Kasvumme tueksi etsimme nyt kehittymishaluista Sitebuilderia Helsingin toimistollemme.

Tarjoamme

Voimme luvata sinulle haastavia ja monipuolisia asiakasprojekteja sekä mahdollisuuden muuttaa maailmaa yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Me Exovella olemme joustavia; tuemme kollegoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Exovella saat olla oma itsesi yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Toimialan parhaiden asiakkaiden, projektien ja teknologioiden myötä pääset jatkuvasti oppimaan uutta. Monipuolisten sisäisten koulutusten avulla pääset laajentamaan osaamistasi kokonaan uudelle tasolle.

Unelma-kollegamme

Arvostamme modernien front-end teknologioiden osaamistasi sekä kokemustasi suosittujen avoimen lähdekoodin web-alustojen parissa, mutta aidosti tärkein asia on intohimosi oppia uutta joka päivä. Kaikki ohjelmistokehittäjät Exovella työskentelevät asiakasrajapinnassa, joten odotamme myös sinulta kiinnostusta ja halukkuutta kommunikoida sujuvasti ei-teknisten asiakkaiden kanssa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä tässä tehtävässä menestymiselle, asiakasprojekteistamme johtuen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi olet kiinnostunut työskentelemään juuri Exovella.

Exovesta yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla avoimiin teknologioihin pohjautuvia verkkopalveluja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa 90 hengen voimin.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti