Senior Drupal Developers

Yritys
Valve
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
2.2.2014

Oletko Drupal-ammattilainen? Etsitkö vaihtelua työhösi, mutta et haluaisi jättää kivoja työkavereitasi? Nyt on tilaisuutenne uudistua yhdessä! Suomen palkituin digitoimisto Valve etsii nyt tiimillistä kokeneita Senior Drupal Developereita työskentelemään maineikkaiden yritysten projekteissa.

Rekrytoimme Senior Drupal Developereita vahvistamaan tiimiämme Kampissa. Tiimi vastaa tunnetuille yrityksille toteutettavien verkkopalvelu- ja sivustoprojektien (Drupal) toimittamisesta. Meillä voitte keskittyä olennaiseen, sillä tuki- ja projektinhallinnan ammattilaisemme pitävät huolen sivustojen ylläpidosta ja muista tärkeistä asioista. Kehitämme osaamistanne niin tiiminä kuin yksilöinä, ja tuemme osallistumistanne Drupal-yhteisön suurimpiin tapahtumiin Euroopassa.

Osaamisenne ja toiveidenne mukaan voitte jakaa työtehtävät tiimissä teknisen suunnittelun, backend/frontend-toteutuksen sekä asiakasyhteistyön osalta. Odotamme teiltä kaikilta kokemuksen tuomaa varmuutta ja näkemystä web-kehityksestä erilaisista ympäristöistä. Arvostamme lisäksi ongelmanratkaisukykyä, positiivisuutta, kommunikointitaitoja sekä halua kehittyä. Kotimaisten asiakkaidemme vuoksi odotamme kaikilta työntekijöiltämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tekniset vaatimukset

Projekteissamme käytämme nykyaikaisia tekniikoita (HTML5/CSS/JS, LAMP, versionhallinnassa SVN/Git, Agile/Scrum) ja odotamme kokemusta useiden Drupal-sivustojen kehityksestä, konfiguroinnista ja teemauksesta. Plussaa saat seuraavista: PHP Framework, Template Engine (CodeIgniter, Twig jne.), pilvipalveluista (Amazon AWS jne.) ja muista CMS-järjestelmistä (WordPress, EpiServer, SP 2013 jne.), REST(ful) -arkkitehtuurista, e-commerce-ratkaisuista, ohjelmistotestauksesta, JS-sovelluskehityksestä (Frameworkit, Node jne.) sekä Canvas/SVG-ohjelmoinnista.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa suomen maineikkaimpien yritysten kanssa, erinomaisista kollegoista ja asiakkaista koostuvissa tiimeissä sekä inspiroivan työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, suomen palkituimmassa digitoimistossa.

Ilmianna itsesi ja/tai kollegasi rekrytointikumppanillemme Katille +358 440 673 613 tai kati.kitti(at)barona.fi.

Hakuaika päättyy viimeistään 2.2.2014 ja paikat täytetään heti sopivien tiimiläisten löydyttyä. Katilta saat myös lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessin etenemisestä puh. +358 440 673 613.

Lisätietoa

Jätä kommentti