Scrum Master/Projektipäällikkö

Yritys
Reaktor
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm

Jos tiedät, että saat asioita aikaan ja haluat olla osa Suomen johtavaa Agile-menetelmiä hyödyntävää ohjelmistotaloa, lue eteenpäin.

Tykkäät seisottaa ihmisiä aamupalavereissa. Lisäksi autat tiimejämme toimimaan entistä paremmin. Varmistat, että asiakkaamme onnistuvat hankkeissaan ja maksimoivat investoinneista saatavan hyödyn.

Työssä onnistuminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista. Arvostamme myös laaja-alaista kokemusta erilaisista projektinhallintamenetelmistä.

Meillä pääset soveltamaan ja kehittämään Agile-menetelmiä käytännössä ja vaikuttamaan koko yrityksemme kehittymiseen. Ympärilläsi ovat alan parhaat osaajat, joiden kanssa homma onnistuu.

Jos mielenkiintosi heräsi ja voisit olla etsimämme tuleva reaktorilainen, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: careers@reaktor.fi. Paikkoja on avoinna Helsingin toimipisteessämme.

Buzzwords: Team building, kyky viestiä, ROI, määrätietoisuus, johtajuus, Agile, peräänantamattomuus, voitontahto, lean, odotusten hallinta, innostus, motivaatio, peopleware, avoimuus, yhteistyö, sosiaalinen pelisilmä, rehellisyys.

Lisätietoa

Jätä kommentti