JavaScript -kehittäjä

Yritys
Rohea Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.10.2017

Etsitään porukkaan jatkoksi uutta jäsentä rakentamaan korkean ambitiotason (kassavirtapositiivista ja kasvavaa) tuotetta modernilla tekkistäkillä! Sinun ei tarvitse täyttää ennalta määritettyä boksia, vaan etsimme ensisijaisesti tiimiin istuvaa, skarppia ja jatkuvasta kehittymisestä innostunutta henkilöä.

Työrooli mukautuu oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan, mutta haasteita löytyy senioreista kevyemmälläkin kokemuksella varustetuille henkilöille. Jos linkitetyn hakemussivun kuvaus meistä ja toimintatavoistamme iskee, pistä vapaamuotoinen ilmaisu olemassa olostasi tulemaan.

Rohean tekkistäkki sisältää mm. seuraavia komponentteja: React, Redux, Symfony3, MongoDB, Docker, PyTorch/Tensorflow (ML), Webpack, Ansible, Jenkins, jne. Koodipohjamme on server-client arkkitehtuurin mukainen (API-first), ja jatkuvan refaktoroinnin kohteena. Jos haluat tehdä kovalla laatutasolla hyvää koodia, ja puskea itseäsi ja yritystä kehittymään, sekä nautit itseohjautuvuudesta&hyvästä tekkidebatista, olet oikeassa osoitteessa.

Eritysesti hakusessa on juuri nyt mid-senior -tason kaverit frontend-painotuksella, mutta rekrytarpeita on näköpiirissa muutenkin, joten kuulemme kaikista toiminnnastamme kiinnostuneista enemmän kuin mielellämme, roolista ja painotuksesta riippumatta.

Ps. juuri Reactia ei tarvitse osata valmiiksi. Meillä panostetaan paljon oppimiseen ja kehittymiseen, joten jos motivaatio ja kiinnostus on kohdillaan, niin meillä masteroidut (tekissä kuin tekissä).

Lisätietoa

Jätä kommentti