React Native -osaaja

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys
Viim. hakupvm
5.1.2019

Hyppää mukaan mielenkiintoisten web- ja mobiiliapplikaatioiden maailmaan!

Etsimme React Native – osaajaa auttamaan asiakkuustiimiämme mielenkiintoisten web- ja mobiiliapplikaatioiden parissa. Voit työskennellä joko Tampereella 30 muun työntekijän kanssa tai etänä valitsemastasi paikasta.

Olemme “litteä” organisaatio, jossa työskennellään asiakkuustiimeissä. Kehittäjistä, suunnittelijasta ja projektipäälliköstä koostuvien asiakkuustiimien tehtävänä on ratkaista asiakkaiden ongelmia, luoda mielenkiintoisia palveluita sekä olla asiakkaiden pitkäaikainen luottokumppani.

Meille on tärkeää, että jokainen voi olla oma itsensä ja että työntekijät voivat kehittää omaa osaamistaan haluaamaansa suuntaan esimerkiksi koulutusten ja kurssien muodossa. Itsensä kehittäminen voi joskus laajentaa osaamisaluetta myös uusiin teknologioihin, jolloin tiimistä toiseen hyppääminen on mahdollista.

Mikäli haluat vaikuttaa ja kehittää omia taitojasi mielenkiintoisten projektien parissa, olet oikeassa paikassa!

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään vuoden kokemus React Nativesta. Meillä työskentelisit mm. seuraavien tekniikoiden parissa:

React, Redux/MobX, React Native, TypeScript
Node, Express
Docker, webpack, babel, ESLint, sass
AWS, Google Cloud

Meillä pääset vaikuttamaan niin omaan työnkuvaasi kuin koko firman toimintaan

Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; meillä jokainen työntekijä saa itse tehdä työhönsä liittyvät päätökset. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää koko yritystä mm. kulttuuritiimityöskentelyllä.

Kokeileva kulttuuri vie koko yritystä eteenpäin ja antaa lisämausteen arjelle. Uskallamme kokeilla uusia juttuja hyvin nopeastikin – uskallamme myös epäonnistua.

Emme väitä, että olisimme “valmis” yritys jossa jokainen prosessi on hiottu valmiiksi ja työ olisi yhtä ruusuilla tanssimista. Arki on välillä hektistäkin ja aikataulupaineita esiintyy, mutta uskomme, että kun työskentelemme tiiminä, tuemme ja luotamme toisiimme niin selätämme hankalatkin asiat.

Vietämme paljon aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla kuin työssä. Kuukausittaiset devfridayt ja vuosittainen OfficeAbroad-matka tuo yhteen toimistolla ja etänä työskentelevät sekä asiakkailla istuvat konsultit. Vapaa-ajalla pelaamme lautapelejä ja sählyä sekä vietämme aikaa afterworkeilla.

Jos haluaisit työskennellä meillä, laita hakemusta tulille! Voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti