React Developer

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki, Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
13.9.2020

Sytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Tunnetko Reactin kuin omat taskusi? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.
Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?
Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Asiakkaamme luottavat meihin, joka näkyy pitkäkestoisina asiakassuhteina. Näitä emme olisi kuitenkaan pystyneet luomaan ilman monitaitoisia ammattilaisiamme ja mahtavaa yhteishenkeä ja kulttuuria, joka Exovella vallitsee. Haluamme jatkaa tällä tiellä, joten
sinun tehtävääsi kuuluu asiakkaan teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja heidän opastaminen, jotta asiakas pystyy tekemään parhaita ratkaisuja omalle bisnekselleen.

Normiviikkoon React developerina Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:
Ohjelmistokehitys > devaushommat
Asiakastapaaminen
Sprintin suunnittelu/ Staff meeting joka toinen viikko
Koko yrityksen teknologia demo
Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suurinosa meistä työskentelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken.

Millaista frendiä etsimme?

Tällä kertaa haemme tyyppiä, kenellä on Front-end osaamista ja kokemusta Reactin parissa työskentelystä. Toivomme sinulla olevan myös kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita eikä tiimityö nostata sinulla karvoja pystyyn. Työskentely Agilen tavoilla on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ajatusta.
Lisäksi arvostamme tietämystäsi moderneista teknologioista, kuten PHP:sta ja osaaminen julkaisujärjestelmistä, kuten Drupalista tai WordPressistä on plussaa.
Tärkeää on kuitenkin halukkuutesi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille.
Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi ja olemme sinuun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 13.9. Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme Tampereen tai Helsingin toimistolle mielummin ennemmin kuin myöhemmin, siksi hakemuksia käsitellään hakuaikana ja valintakin tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Ethän siis jätä hakemista viime tinkaan!

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti