Projektipäällikkö, verkkokauppa

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki, Tampere
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
18.9.2016

Haluatko kasvaa verkkokaupan projektiammattilaiseksi? Haemme nyt Helsingin tai Tampereen toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan verkkoliiketoimintaprojektin eri vaiheista: suunnittelusta, johtamisesta ja tavoitteiden mukaisesta läpiviennistä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset, budjetointi, määrittely ja koordinointi eri sidosryhmien välillä.

Projektipäällikkönä sinulle on luonnollisesti jo karttunut vankkaa projektihallintamenetelmien osaamista sekä selkeät viestintä- ja esiintymistaidot. Olet kiinnostunut analysoimaan projektin etenemistä ja seuraamaan tuloksia erilaisten mittareiden avulla. Ymmärrät verkkoliiketoiminnan perusteet ja havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa. IPMA-sertifikaatti sekä ITIL- ja SCRUM-prosessimallien tuntemus katsotaan ehdottomasti eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on plussaa.

Olet oma-aloitteinen ja nautit niin itsenäisestä kuin tiimityöskentelystä. Innostat muita omalla esimerkilläsi ja osaat toimia joustavasti erilaisissa tilanteissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja sytyt vastuullisesta roolista, jossa saat olla mukana kehittämässä alan johtavaa yritystä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja tuet sitä konsultoimalla ja kehittämällä asiakkaan myyntiä. Mittaamme menestymistämme asiakkaiden Omni-Channel myynnin tuloksista.

Meillä voit luoda urapolun, jolla kehityt maailman nopeimmin laajentuvan verkkokauppa-alustan Magenton projektiasiantuntijaksi. Kanssamme saat työskennellä kannattavasti kasvavassa ohjelmistoalan yrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jos sinulle heräsi kysymyksiä tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, laita viestiä osoitteeseen rekry@igence.fi niin vastaamme sinulle mielellään.

Hakuaika päättyy 18.9.2016. Jätä hakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä! Kerro meille osaamisestasi ja sinua innostavista asioista. Meistä voit lukea lisää osoitteessa www.digia.com.

Lisätietoa

Jätä kommentti